Hét AgriFoodTech Platform Disruptie Diner: meld je nu aan!

AgriFoodTech Platform

2018, 24 september

2 minuten lezen

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Kan jij jezelf later nog in de spiegel aankijken?

Het AgriFoodTech Platform daagt veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een  hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Meld je hier dan aan!

Jouw aanmelding is pas definitief als de organisatie jouw aanwezigheid per e-mail heeft bevestigd, tenzij je al een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Wat kan je verwachten?

– Een avondvullend programma met inspirerende sprekers, voordrachten en een menu vol beleving.

– In dialoog op hoog niveau met veranderaars, beslissers en verbinders uit de wereld van Agri, Food & Tech over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert! 

– En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten!

Alvast een tipje van de sluier… David Wallerstein – CXO Tencent is één van de bevestigde keynote sprekers. Bekijk zijn speech over de Human Future!

 

Praktische informatie

Locatie
Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 te ‘s-Hertogenbosch
Aanvang
16.00 – aansluitend op de AgriFoodTech Vakbeurs & Congres
Kosten
€150
Contact
info@agrifoodtechplatform.nl

Meer nieuws

GMV
Nieuws

01/03/2021

1 minuut lezen

GMV bouwt verder

GMV is gestart met online werkgroepsessies gericht op de thema’s: verduurzaamt de sector, gewaardeerd werkgeverschap en verbindt de keten.

Lees verder
Leden
Nieuws

26/02/2021

1 minuut lezen

JBT zet in op een duurzamere en betere wereld

Hoe draag je als machinebouwer bij aan een betere en duurzamere wereld? Naast het ontwikkelen van slimme technologie om productie zo effectief mogelijk te maken en verspilling te minimaliseren zet GMV-lid JBT zich breder in om verduurzaming van de industrie mogelijk te maken. 

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2021

2 minuten lezen

Food Process Engineers van de toekomst

Er is een tekort aan jonge technische professionals die direct inzetbaar zijn in de agri & food machinebouw. Hogeschool InHolland biedt opleidingen op het grensvlak van techniek en agri & food en inventariseert via een enquête om de juiste invulling te geven aan het profiel Food Process Engineer. Welke kennis en skills moeten jouw toekomstige medewerkers hebben? 

Lees verder