Hét AgriFoodTech Platform Disruptie Diner: meld je nu aan!

AgriFoodTech Platform

2018, 24 september

2 minuten lezen

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Kan jij jezelf later nog in de spiegel aankijken?

Het AgriFoodTech Platform daagt veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een  hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Meld je hier dan aan!

Jouw aanmelding is pas definitief als de organisatie jouw aanwezigheid per e-mail heeft bevestigd, tenzij je al een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Wat kan je verwachten?

– Een avondvullend programma met inspirerende sprekers, voordrachten en een menu vol beleving.

– In dialoog op hoog niveau met veranderaars, beslissers en verbinders uit de wereld van Agri, Food & Tech over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert! 

– En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten!

Alvast een tipje van de sluier… David Wallerstein – CXO Tencent is één van de bevestigde keynote sprekers. Bekijk zijn speech over de Human Future!

 

Praktische informatie

Locatie
Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 te ‘s-Hertogenbosch
Aanvang
16.00 – aansluitend op de AgriFoodTech Vakbeurs & Congres
Kosten
€150
Contact
info@agrifoodtechplatform.nl

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder