HAS hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood

Overige

2022, 03 februari

1 minuut lezen

De ambitie voor een duurzaam Europa in 2030 en 2050 is ambitieus. De wereld om ons heen verandert snel. Hoe ga je hier als agrifood bedrijf mee om? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf duurzaam is ingericht? En hoe draag je dit uit richting de stakeholders? Voor veel bedrijven in de agro en food zijn het uiteraard geen onbekende vragen.

In de workshop Duurzame bedrijfsvoering in agrifood gaat het over de regie voeren naar een duurzame bedrijfsvoering. Dat klinkt eenvoudig, maar waar begin je? Wat wordt nu eigenlijk bedoeld met de term duurzame ontwikkeling en hoe ontwikkelt dit thema zich richting de toekomst? In deze workshop ga je samen met professionals uit agro en food bedrijven met deze vragen aan de slag aan de hand van concrete tools en best practices.

Bron: HAS Hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood

Meer nieuws

GMV
Nieuws

05/04/2022

2 minuten lezen

Nieuw lid: SMC

SMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs  en techniekdocenten.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/04/2022

1 minuut lezen

Mogelijkheden Colombia RVO

Op 2 en 3 november 2022 wordt er in Colombia het 20e  Nationale Pluimvee Congres gehouden. Ben je geïnteresseerd in zakendoen in Colombia of om zaken uit te breiden dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Holland Lounge.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/04/2022

1 minuut lezen

Subsidie circulaire ketenprojecten MKB

Nederland wil uiterlijk in 2050 een volledig circulaire economie hebben.

Lees verder