HAS hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood

Overige

2022, 03 februari

1 minuut lezen

De ambitie voor een duurzaam Europa in 2030 en 2050 is ambitieus. De wereld om ons heen verandert snel. Hoe ga je hier als agrifood bedrijf mee om? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf duurzaam is ingericht? En hoe draag je dit uit richting de stakeholders? Voor veel bedrijven in de agro en food zijn het uiteraard geen onbekende vragen.

In de workshop Duurzame bedrijfsvoering in agrifood gaat het over de regie voeren naar een duurzame bedrijfsvoering. Dat klinkt eenvoudig, maar waar begin je? Wat wordt nu eigenlijk bedoeld met de term duurzame ontwikkeling en hoe ontwikkelt dit thema zich richting de toekomst? In deze workshop ga je samen met professionals uit agro en food bedrijven met deze vragen aan de slag aan de hand van concrete tools en best practices.

Bron: HAS Hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood

Meer nieuws

Overige
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder