De ambitie voor een duurzaam Europa in 2030 en 2050 is ambitieus. De wereld om ons heen verandert snel. Hoe ga je hier als agrifood bedrijf mee om? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf duurzaam is ingericht? En hoe draag je dit uit richting de stakeholders? Voor veel bedrijven in de agro en food zijn het uiteraard geen onbekende vragen.
In de workshop Duurzame bedrijfsvoering in agrifood gaat het over de regie voeren naar een duurzame bedrijfsvoering. Dat klinkt eenvoudig, maar waar begin je? Wat wordt nu eigenlijk bedoeld met de term duurzame ontwikkeling en hoe ontwikkelt dit thema zich richting de toekomst? In deze workshop ga je samen met professionals uit agro en food bedrijven met deze vragen aan de slag aan de hand van concrete tools en best practices.
Bron: HAS Hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood
Op woensdag 4 juni ben je als GMV-lid van harte welkom bij onze Algemene Leden Vergadering op een wel heel interessante plek: Rademaker in Culemborg. We combineren het nuttige met het aangename – een korte ALV, een inspirerende keynote over AI in de praktijk, een exclusieve rondleiding én natuurlijk tijd om bij te praten tijdens de borrel. Mis het niet!
Lees verderVanaf deze maand verwelkomen wij ZTI Smart Machines als nieuw lid van GMV. Als brancheorganisatie zetten we ons in voor een toekomstbestendige, slimme en duurzame agrofoodketen – en daar past ZTI perfect bij. Hun innovatieve oplossingen op het snijvlak van techniek en voedselverwerking dragen bij aan efficiëntere en mensvriendelijkere processen in de keten.
Lees verderWil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!
Lees verder