HAS hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood

Overige

2022, 03 februari

1 minuut lezen

De ambitie voor een duurzaam Europa in 2030 en 2050 is ambitieus. De wereld om ons heen verandert snel. Hoe ga je hier als agrifood bedrijf mee om? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf duurzaam is ingericht? En hoe draag je dit uit richting de stakeholders? Voor veel bedrijven in de agro en food zijn het uiteraard geen onbekende vragen.

In de workshop Duurzame bedrijfsvoering in agrifood gaat het over de regie voeren naar een duurzame bedrijfsvoering. Dat klinkt eenvoudig, maar waar begin je? Wat wordt nu eigenlijk bedoeld met de term duurzame ontwikkeling en hoe ontwikkelt dit thema zich richting de toekomst? In deze workshop ga je samen met professionals uit agro en food bedrijven met deze vragen aan de slag aan de hand van concrete tools en best practices.

Bron: HAS Hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder