De ambitie voor een duurzaam Europa in 2030 en 2050 is ambitieus. De wereld om ons heen verandert snel. Hoe ga je hier als agrifood bedrijf mee om? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf duurzaam is ingericht? En hoe draag je dit uit richting de stakeholders? Voor veel bedrijven in de agro en food zijn het uiteraard geen onbekende vragen.
In de workshop Duurzame bedrijfsvoering in agrifood gaat het over de regie voeren naar een duurzame bedrijfsvoering. Dat klinkt eenvoudig, maar waar begin je? Wat wordt nu eigenlijk bedoeld met de term duurzame ontwikkeling en hoe ontwikkelt dit thema zich richting de toekomst? In deze workshop ga je samen met professionals uit agro en food bedrijven met deze vragen aan de slag aan de hand van concrete tools en best practices.
Bron: HAS Hogeschool ontwikkelt nieuwe workshop: duurzame bedrijfsvoering in agrifood
Vorig jaar oktober organiseerden de verenigingen GMV, DMFI, Machevo & Bulk, en het Hygienic Design Network (HDN) met succes de tweede editie van de “Normendag”. Tijdens deze bijeenkomst stond de focus op enkele belangrijke verordeningen, normen en trends voor machines en installaties in de voedingsmiddelenindustrie. De grote opkomst bevestigde dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan meer inzicht in regelgeving en praktische toepassingen daarvan.
Lees verderIn het kader van de samenwerking tussen de branches GMV, DMFI en Machevo nodigen wij de leden van deze drie verenigingen uit op 22 oktober 2024 voor een gezamenlijk bedrijfsbezoek aan GMV-lid Marel.
Lees verderHet doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie.
Lees verder