Handelskansen in Iran

2016, 12 juli

1 minuut lezen

FME heeft eind mei een handelsmissie naar Iran georganiseerd. Naar aanleiding hiervan heeft Willem-Paul de Mooij vanuit VMT, het vakblad voor de voedingsmiddelentechnologie, een artikel geschreven over de handelskansen in Iran en de rol van het nieuw te openen NAFTC-kantoor (zie de download).

Ook heeft hij een aantal losse artikelen gemaakt over Iran. Onder meer over de frietfabriek, een exporteur van pistachenoten en de voedselveiligheid ervan, brood in Iran, colamerk Zam Zam, enz. Deze online zomerserie over Iran vind je hier.

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Lees verder