GMV zoekt kascommissie lid

GMV

2021, 03 mei

1 minuut lezen

Gezonde financiën zijn de basis zijn voor een vereniging. Voor de controle van de jaarrekening 2020 zijn wij opzoek naar een nieuw kascommissielid. Samen met een ander kascommissielid controleer je de stukken. De commissie onderzoekt de balans en de staat van baten en lasten met toelichting via een Microsoft Teams-vergadering (van circa één uur) in mei en brengt daarna aan de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 11 juni (14.00 – 15.00 uur) verslag van haar bevindingen uit. Hiermee help je onze verenging verder voorruit.

Wil je graag zitting nemen in de kascommissie? Maak je interesse dan kenbaar via een e-mailbericht. Je ontvangt dan datumvoorstellen voor de controle.

 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder