GMV Vacature HBO meewerk stagiair

2016, 31 mei

2 minuten lezen

Introductielogo-GMV

GMV is de vertegenwoordiger van de Nederlandse machinebouwers in de foodprocessing industrie. De vereniging telt ongeveer 70 leden van klein tot groot, die actief zijn in verschillende
sectoren, zoals Bakery, Biobased, Dairy and Liquid, General Foods, Meat & Feed, Packaging, and Storage & Handling. Samen vertegenwoordigen de leden zo’n 70 procent van de foodprocessing machinebouw industrie in Nederland. Dit zorgt ervoor dat GMV wordt gezien als het internationale aanspreekpunt voor de sector in Nederland voor overheid,  bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Als centraal platform organiseert GMV collectieve activiteiten om de positie van de sector en onze leden te verstevigen in binnen- en buitenland, kennis te ontsluiten en innovatie en netwerken te stimuleren en zo nieuwe creatieve manieren van samenwerking te ontdekken.

Voor dit team zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair(e) per 1 september 2016.

De stage heeft het karakter van een meewerkstage waarbij de stagiair(e) onder begeleiding van een senior voorkomende werkzaamheden uitvoert en zich ontwikkelt.

Tijdens je stage zal je veel contacten leggen met soortgelijke organisaties wereldwijd en je krijgt te maken met diverse stakeholders op het gebied van machinebouw. Je opereert op nationaal en internationaal niveau in het vlak tussen bedrijfsleven, overheid, NGO’s en kenniscentra. Door deze variatie is het een zeer geschikte plaats om je te oriënteren voor je verdere loopbaan. Bovendien heb je de kans een uniek en waardevol netwerk op te bouwen binnen de technologische industrie.

 Werkzaamheden

  • Het verzamelen van informatie over belangenbehartigers van de food- en feedprocessing industrie wereldwijd;
  • Het maken van analyses;
  • Management en organisatie van projecten en kleinschalige bijeenkomsten.

Gewenst profiel

  • Voor deze stage heb je een opleiding op Hbo-niveau (3de of 4de jaar), bij voorkeur Bedrijfskunde.
  • Je bent internationaal georiënteerd en je beheerst Engels vloeiend in woord en geschrift.
  • Je bent ondernemend, sociaal, zelfstandig en weet hoe je projectmatig kunt werken. Bovendien vind je het leuk om in teamverband te werken en een’ vliegende keep’ te zijn!
  • Ook eigen initiatief en inbreng wordt zeer gewaardeerd.

 

Wat bieden wij

  • Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende HBO stageplek (Let op: dit is geen afstudeerstage!) in een zeer professionele, dynamische en internationale werkomgeving.
  • Je hebt toegang tot interessante netwerken in bedrijfsleven en politiek.
  • Bovendien zorgen wij voor goede stagebegeleiding.

 

Contact / Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar HR@fme.nl  De uiterste inzenddatum voor sollicitaties is 1 juli 2016. Ook vragen kun je naar dit adres sturen.

 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

02/05/2024

2 minuten lezen

World Expo 2025: Unieke kans voor samenwerking met Japan

In 2025 vindt de World Expo plaats in Osaka, Japan. De World Expo wordt eens in de 5 jaar georganiseerd en heeft in 2025 als thema 'Designing future society for our lives'. GMV, als branchevereniging van de producenten van machinerieën voor de voedingsmiddelenindustrie, volgt de ontwikkelingen van deze World EXPO nauwlettend.

Lees verder

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder