GMV uitgenodigd voor kansen in Oezbekistan

2016, 29 februari

1 minuut lezen

UzbekistanContacten met de ambassade van Oezbekistan hebben ertoe geleid dat GMV 22 februari jl. door de Oezbeekse vice-president Rustam Azimov via een kort telefoongesprek en een officiële uitnodigingsbrief is uitgenodigd voor een bezoek aan zijn land. We gaan van 16-19 maart, wanneer de World Food Uzbekistan beurs plaatsvindt. De regering in Oezbekistan wil de voedselproductie in het land naar een hoger niveau brengen en heeft GMV geïdentificeerd als partner hiervoor, vandaar dat we met een kleine delegatie van 5 bedrijven deze maand op bezoek gaan om vervolgafspraken te maken. Tijdens het GMV-ledenevent op 14 april zal de ambassadeur een presentatie verzorgen over zijn land.

Op verzoek van onze Oezbeekse contacten zoeken we nog 1 GMV-lid (of potentieel lid) met verpakkingsoplossingen voor groente, fruit en/of dranken, voor deze verkennende missie. Interesse? Graag snel even melden bij het GMV-secretariaat!

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder