GMV leden zwermen uit tijdens ALV

2016, 25 april

2 minuten lezen

Een korte terugblik…

Op 14 april jl. vond de GMV-ledenvergadering plaats bij Vencomatic, een van de leden. In deze middag kwam de vernieuwde GMV-strategie goed tot uiting. GMV biedt activiteiten aan voor alle bedrijven die actief zijn of zich verbonden voelen met machinebouwers voor de foodprocessing industrie. Dit biedt leden de kans om over verschillende onderwerpen met elkaar in contact te komen. Het lidmaatschap is hiermee niet exclusief voor directieleden. Ook operationele en technische onderwerpen komen aan de orde tijdens de 10 themadagen die GMV door het jaar heen organiseert. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk voor leden, maar zeker ook voor ‘collega’ bedrijven. Tijdens de ALV werd dit door bestuurslid Wouter de Heij nog eens toegelicht als ‘de zwermgedachte’.

Gelijktijdig met de ledenvergadering van GMV vond ook de ledenvergadering van NAFTC plaats. Na afloop van de ledenvergaderingen ‘zwermden’ de aanwezigen uit door het pand van Vencomatic en kon men ‘aan de slag’ met het IMG_0480[1]thema ‘modulaire machinebouw’.  Er waren drie verschillende workshops die werden ingeleid door Eric-Jan Dekker, directeur van het NEVAT lid PostenDekker Engineers, met een presentatie over modulair ontwerpen als basis voor ‘smart customization’. Daarna konden alle deelnemers een keuze maken uit 3 workshops:

Strategische functie decompositie
Roadmap smart customization
Ketenregie, het fundament voor smart customization.

Met deze keuzes kon men al naar gelang van het niveau van de eigen basiskennis zich verdiepen in het thema en sparren met branchegenoten.IMG_0496[1]

Anderen lieten zich informeren over de internationale ontwikkelingen zoals recent in Canada en Oezbekistan waar GMV actief in is. Aan het einde van de middag werd de ‘nieuwe’ NAFTC gepresenteerd.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder