GMV en FME ook bij Technology for AgriFood

2015, 27 september

1 minuut lezen

CroppedImage720456-shutterstock-225448012Als onderdeel van de Dutch AgriFood Week wordt op donderdag 16 oktober de expert meeting ‘Technology for AgriFood’ georganiseerd door Mikrocentrum. Namens het FME Cluster Agri & Food verzorgt clustermanager Marcel van Haren een keynote over ‘AgriFoodTech de toekomst voor Nederland’.

De expert meeting ‘Technology for AgriFood’ op vrijdag 16 oktober is speciaal gericht op het verbinden van experts uit het veld van High Tech systemen, Life Sciences en ICT met experts uit de AgriFood-sector.

De Dutch AgriFood Week is hét nationale podium voor de Nederlandse agrifood sector. Het speelt zich af van 12 t/m 20 oktober op diverse locaties in het land. Tijdens deze week delen innovatieve ondernemers in onze voedselketen samen met overheden, wetenschappers en maatschappelijke organisaties hun passie, kennis en kunde.

16 oktober 2015 | hele dag | Den Bosch | 1931 Congrescentrum Brabanthallen

Aanmelden: website Mikrocentrum

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder