GMV biedt leden model stagecontract

2016, 05 januari

1 minuut lezen

Tijdens de ledenvergadering van 23 april 2015 is er een nauwere samenwerking ontstaan tussen HAS en GMV. Eén van de thema’s die in deze samenwerking naar voren kwamen  is een model van stage overeenkomsten. Aanleiding was dat verschillende bedrijven, maar ook de Hogeschool regelmatig stoeit met zaken als geheimhouding versus openbaar beschikbaar maken van gegevens, concurrentiegevoelige zaken en dergelijke.

Speciaal voor leden van de GMV is er nu een model overeenkomst beschikbaar die als basis gebruikt kan worden bij het in dienst nemen van stagiaires. Uiteraard kan deze dan naar de specifieke situatie aangepast worden. Leden van GMV kunnen het contract opvragen bij het secretariaat van GMV.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder