GMV biedt leden model stagecontract

2016, 05 januari

1 minuut lezen

Tijdens de ledenvergadering van 23 april 2015 is er een nauwere samenwerking ontstaan tussen HAS en GMV. Eén van de thema’s die in deze samenwerking naar voren kwamen  is een model van stage overeenkomsten. Aanleiding was dat verschillende bedrijven, maar ook de Hogeschool regelmatig stoeit met zaken als geheimhouding versus openbaar beschikbaar maken van gegevens, concurrentiegevoelige zaken en dergelijke.

Speciaal voor leden van de GMV is er nu een model overeenkomst beschikbaar die als basis gebruikt kan worden bij het in dienst nemen van stagiaires. Uiteraard kan deze dan naar de specifieke situatie aangepast worden. Leden van GMV kunnen het contract opvragen bij het secretariaat van GMV.

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder