GMV aan de slag met onderwijs

2017, 07 maart

1 minuut lezen

Door media, overheid en bedrijfsleven wordt er afgelopen veel aandacht gevraagd voor de aansluiting tussen (technisch-) onderwijs en –bedrijfsleven. Ook binnen GMV is dit afgelopen jaar op verschillende momenten onderwerp van gesprek geweest. Daarom willen we met de leden onderzoeken of we vanuit de branchevereniging  de leden kunnen ondersteunen op dit thema.

Vandaag is er een korte enquête uitgestuurd naar de HRM managers en directieleden van onze leden om inzicht te krijgen hoe GMV kan bijdragen aan een goede aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven. De resultaten van deze inventarisatie worden ter beschikking gesteld aan de deelnemers.

 

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder