GMV – 2 nieuwe bestuursleden

2016, 03 februari

1 minuut lezen

Afgelopen 26 november 2015 was het dan zover. GMV nam afscheid van twee zeer betrokken bestuursleden. Paul den Ouden en Sander Schwartz stelden hun positie ter beschikking aan twee nieuwe bestuursleden. Wij stellen ze graag even aan u voor:

 

René Smulders

René Smulders

Resultaat gericht en strategische benadering zijn eigenschappen van René waar we binnen GMV de komende jaren op kunnen rekenen. Binnen de feed sector is René zeker geen onbekende. Net als in de hele agrifood sector zijn er ook hier veel ontwikkelingen en is er genoeg te doen. René draagt graag zijn steentje bij om GMV te verjongen en een stap verder te brengen.

Wouter de Heij

Wouter de Heij

Open, samenwerking, vernieuwing en innovatie zijn kernwoorden waaraan we Wouter kunnen herkennen. Als sectievoorzitter voor de Dairy & Liquid sector wil hij zich inzetten voor de ambities van het GMV om te vernieuwen, innovatie te bevorderen en samenwerking te stimuleren.

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

In deze visie zet minister Schouten (LNV) uiteen welke kansen en risico's er zijn, en aan welke randvoorwaarden op hoofdlijnen moet worden voldaan om digitalisering in te kunnen zetten voor de maatschappelijke opgaven in landbouw, natuur en voedselkwaliteit.

Lees verder
Nieuws

09/09/2021

2 minuten lezen

Track – Foodprocessing & materiaalpaspoorten

Hoe circulair is een product? Dat is nog vaak lastig om objectief vast te stellen. Het is nog niet voor iedereen duidelijk wat circulariteit nu precies inhoudt. Tegelijkertijd komen er al veel nieuwe meetinstrumenten op de markt. Producenten en afnemers in de maakindustrie hebben behoefte aan eenduidige en uniforme meetmethode om circulaire data van een product vast te leggen.

Lees verder
Leden
Nieuws

02/08/2021

1 minuut lezen

Op weg naar duurzame verpakkingen

'Minder, dunner en innovatiever' dat is de aanpak van GMV-lid Syntegon als het gaat om de (voedsel) verpakkingen van morgen. Samen met verpakkingsontwerpers, materiaalspecialisten en voedselproducenten zetten zij in op een transitie naar duurzaam verpakken. Lees meer over deze aanpak

Lees verder