GMV – 2 nieuwe bestuursleden

2016, 03 februari

1 minuut lezen

Afgelopen 26 november 2015 was het dan zover. GMV nam afscheid van twee zeer betrokken bestuursleden. Paul den Ouden en Sander Schwartz stelden hun positie ter beschikking aan twee nieuwe bestuursleden. Wij stellen ze graag even aan u voor:

 

René Smulders

René Smulders

Resultaat gericht en strategische benadering zijn eigenschappen van René waar we binnen GMV de komende jaren op kunnen rekenen. Binnen de feed sector is René zeker geen onbekende. Net als in de hele agrifood sector zijn er ook hier veel ontwikkelingen en is er genoeg te doen. René draagt graag zijn steentje bij om GMV te verjongen en een stap verder te brengen.

Wouter de Heij

Wouter de Heij

Open, samenwerking, vernieuwing en innovatie zijn kernwoorden waaraan we Wouter kunnen herkennen. Als sectievoorzitter voor de Dairy & Liquid sector wil hij zich inzetten voor de ambities van het GMV om te vernieuwen, innovatie te bevorderen en samenwerking te stimuleren.

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder