GMV – 2 nieuwe bestuursleden

2016, 03 februari

1 minuut lezen

Afgelopen 26 november 2015 was het dan zover. GMV nam afscheid van twee zeer betrokken bestuursleden. Paul den Ouden en Sander Schwartz stelden hun positie ter beschikking aan twee nieuwe bestuursleden. Wij stellen ze graag even aan u voor:

 

René Smulders

René Smulders

Resultaat gericht en strategische benadering zijn eigenschappen van René waar we binnen GMV de komende jaren op kunnen rekenen. Binnen de feed sector is René zeker geen onbekende. Net als in de hele agrifood sector zijn er ook hier veel ontwikkelingen en is er genoeg te doen. René draagt graag zijn steentje bij om GMV te verjongen en een stap verder te brengen.

Wouter de Heij

Wouter de Heij

Open, samenwerking, vernieuwing en innovatie zijn kernwoorden waaraan we Wouter kunnen herkennen. Als sectievoorzitter voor de Dairy & Liquid sector wil hij zich inzetten voor de ambities van het GMV om te vernieuwen, innovatie te bevorderen en samenwerking te stimuleren.

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

12/06/2025

2 minuten lezen

Terugblik: Inspirerende ALV bij Rademaker in Culemborg

Op woensdag 4 juni 2025 kwamen de leden van de GMV samen voor een inspirerende middag tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV), die dit keer plaatsvond bij Rademaker BV in Culemborg.

Lees verder
GMV
Nieuws

21/05/2025

2 minuten lezen

4 juni 2025 | Algemene Leden Vergadering bij Rademaker

Op woensdag 4 juni ben je als GMV-lid van harte welkom bij onze Algemene Leden Vergadering op een wel heel interessante plek: Rademaker in Culemborg. We combineren het nuttige met het aangename – een korte ALV, een inspirerende keynote over AI in de praktijk, een exclusieve rondleiding én natuurlijk tijd om bij te praten tijdens de borrel. Mis het niet! 

Lees verder

Vanaf deze maand verwelkomen wij ZTI Smart Machines als nieuw lid van GMV. Als brancheorganisatie zetten we ons in voor een toekomstbestendige, slimme en duurzame agrofoodketen – en daar past ZTI perfect bij. Hun innovatieve oplossingen op het snijvlak van techniek en voedselverwerking dragen bij aan efficiëntere en mensvriendelijkere processen in de keten.

Lees verder