GMV – 2 nieuwe bestuursleden

2016, 03 februari

1 minuut lezen

Afgelopen 26 november 2015 was het dan zover. GMV nam afscheid van twee zeer betrokken bestuursleden. Paul den Ouden en Sander Schwartz stelden hun positie ter beschikking aan twee nieuwe bestuursleden. Wij stellen ze graag even aan u voor:

 

René Smulders

René Smulders

Resultaat gericht en strategische benadering zijn eigenschappen van René waar we binnen GMV de komende jaren op kunnen rekenen. Binnen de feed sector is René zeker geen onbekende. Net als in de hele agrifood sector zijn er ook hier veel ontwikkelingen en is er genoeg te doen. René draagt graag zijn steentje bij om GMV te verjongen en een stap verder te brengen.

Wouter de Heij

Wouter de Heij

Open, samenwerking, vernieuwing en innovatie zijn kernwoorden waaraan we Wouter kunnen herkennen. Als sectievoorzitter voor de Dairy & Liquid sector wil hij zich inzetten voor de ambities van het GMV om te vernieuwen, innovatie te bevorderen en samenwerking te stimuleren.

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder