Gezocht: bouwer voor bomenfrees

2015, 01 december

1 minuut lezen

De fruitteelt heeft te maken met een aantasting genaamd vruchtboomkanker. Telers verwijderen de aangetaste delen van een boom en gebruiken een frees om de kankerplekken (die niet weggesnoeid kunnen worden) weg te frezen.  Er bestaat al een kettingzaagje waarmee kankerplekken verwijderd kunnen worden maar dit werkt niet precies genoeg.  De wens vanuit de teelt is daarom om te beschikken over een frees op een elektrisch accupakket van een elektrische snoeischaar.

Wij zoeken een (electrotechnische) bedrijf dat op een accupakket van een elektrische snoeischaar ook een frees wil ontwikkelen.

Gezien het werk dat ermee gedaan moet worden moet het een goed, professioneel, zo veilig mogelijk en vooral een degelijk apparaat zijn. Ziet u hiertoe mogelijkheden neem dan contact op met NFO Innovatiemakelaar Patricia Hoogervorst via phoogervorst@nfofruit.nl

 

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder