Fortissimo

GMV

2019, 01 november

1 minuut lezen

Zowel de AgriFood als de AgriFoodTech zijn belangrijke sectoren voor Nederland. Nederland is de tweede voedselexporteur ter wereld en staat als technologiefabrikant en exporteur wereldwijd ook in de top 3. De gehele voedselketen van ‘koetje tot toetje’ is sterk vertegenwoordigd in ons land. Voor een slimmere inrichting van deze keten bieden Smart Industry gerelateerde toepassingen kansen. Zo ook op het gebied van predictive maintenance.

GMV is in samenwerking met World Class Maintenance en FME Agri & Food het innovatieproject Fortissimo gestart. Vanuit de zogenoemde ‘klassieke onderhoudsdriehoek’ van assets owners, OEM’ers (machinebouwers) & service providers richten wij ons op het radicale doel van 100% voorspelbaarheid in deze keten.

Voor de zomer zijn we met een aantal geïnteresseerde partijen van start gegaan om  thema’s en mogelijke Fortissimo activiteiten te benoemen. Op dinsdagochtend 17 december staat de eerstvolgende follow-up meeting gepland om de projectideeën verder te concretiseren.

Meer weten of interesse in dit project? Neem dan contact op met de projectmanager: Maureen de Haan via: gmv@fme.nl.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder