Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

GMV

2021, 04 oktober

1 minuut lezen

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders kan produceren, worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs. Een tweedaags congres waarin een groot aantal branche- en kennisorganisaties uit de sector lezingen verzorgen, ondersteunt het evenement.

Food Technology zet de volgende thema’s centraal:

  • Fabriek van de Toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel en Food Lab

De organisatie verwacht 2000 bezoekers.

Voor het onderdeel Fabriek van de Toekomst is op de woensdag 1 december nog ruimte voor enkele presentaties. De organisatie van de beurs komt graag in contact met leden van GMV die een mooie innovatie met een lezing willen presenteren.

Als je hier belangstelling voor hebt, of dit samen met GMV wil oppakken, neem dan contact op met:

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder