Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

GMV

2021, 04 oktober

1 minuut lezen

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders kan produceren, worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs. Een tweedaags congres waarin een groot aantal branche- en kennisorganisaties uit de sector lezingen verzorgen, ondersteunt het evenement.

Food Technology zet de volgende thema’s centraal:

  • Fabriek van de Toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel en Food Lab

De organisatie verwacht 2000 bezoekers.

Voor het onderdeel Fabriek van de Toekomst is op de woensdag 1 december nog ruimte voor enkele presentaties. De organisatie van de beurs komt graag in contact met leden van GMV die een mooie innovatie met een lezing willen presenteren.

Als je hier belangstelling voor hebt, of dit samen met GMV wil oppakken, neem dan contact op met:

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder