Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

GMV

2021, 04 oktober

1 minuut lezen

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders kan produceren, worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs. Een tweedaags congres waarin een groot aantal branche- en kennisorganisaties uit de sector lezingen verzorgen, ondersteunt het evenement.

Food Technology zet de volgende thema’s centraal:

  • Fabriek van de Toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel en Food Lab

De organisatie verwacht 2000 bezoekers.

Voor het onderdeel Fabriek van de Toekomst is op de woensdag 1 december nog ruimte voor enkele presentaties. De organisatie van de beurs komt graag in contact met leden van GMV die een mooie innovatie met een lezing willen presenteren.

Als je hier belangstelling voor hebt, of dit samen met GMV wil oppakken, neem dan contact op met:

Meer nieuws

GMV
Nieuws

01/11/2021

2 minuten lezen

FNLI-jaarbijeenkomst 2021

Op donderdag 14 oktober vond de FNLI-Jaarbijeenkomst 2021 plaats. Voor veel van de circa 200 aanwezigen een bijzondere bijeenkomst. Naast een inhoudelijk programma was er namelijk ruimte voor FNLI-leden en genodigden om elkaar na een lange periode weer eens te ontmoeten en te spreken. “Elkaar na zo’n lange tijd in levenden lijve te spreken, daar was ik echt aan toe” was een veelgehoorde reactie.

Lees verder

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Lees verder
GMV
Nieuws

01/11/2021

2 minuten lezen

Matchmaking Day WUR

28 oktober 2021 werd er door de Wageningen University & Research (WUR) een Matchmaking Day Sustainability georganiseerd. Om ons aan te passen aan klimaatverandering, deze te voorkomen of de negatieve gevolgen ervan te beperken, is een transitie richting een circulaire en klimaatrobuuste samenleving noodzakelijk. De ambitie staat en is door WUR vormgegeven in het kennisbasisprogramma 'Circulair en Klimaatneutraal'.

Lees verder