Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.
Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders kan produceren, worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs. Een tweedaags congres waarin een groot aantal branche- en kennisorganisaties uit de sector lezingen verzorgen, ondersteunt het evenement.
Food Technology zet de volgende thema’s centraal:
De organisatie verwacht 2000 bezoekers.
Voor het onderdeel Fabriek van de Toekomst is op de woensdag 1 december nog ruimte voor enkele presentaties. De organisatie van de beurs komt graag in contact met leden van GMV die een mooie innovatie met een lezing willen presenteren.
Als je hier belangstelling voor hebt, of dit samen met GMV wil oppakken, neem dan contact op met:
Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie.
Lees verderHet doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid.
Lees verderWat gaat Artificial Intelligence in Food Processing betekenen? Het AI Food & Tech Summit is een 3-daags evenement, van 3-5 september 2024 in Amsterdam.
Lees verder