Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

GMV

2021, 04 oktober

1 minuut lezen

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Bedrijven die oplossingen of innovaties ontwikkelen waarmee de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders kan produceren, worden uitgenodigd deel te nemen aan de beurs. Een tweedaags congres waarin een groot aantal branche- en kennisorganisaties uit de sector lezingen verzorgen, ondersteunt het evenement.

Food Technology zet de volgende thema’s centraal:

  • Fabriek van de Toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel en Food Lab

De organisatie verwacht 2000 bezoekers.

Voor het onderdeel Fabriek van de Toekomst is op de woensdag 1 december nog ruimte voor enkele presentaties. De organisatie van de beurs komt graag in contact met leden van GMV die een mooie innovatie met een lezing willen presenteren.

Als je hier belangstelling voor hebt, of dit samen met GMV wil oppakken, neem dan contact op met:

Meer nieuws

GMV
Nieuws

05/04/2022

2 minuten lezen

Nieuw lid: SMC

SMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs  en techniekdocenten.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/04/2022

1 minuut lezen

Mogelijkheden Colombia RVO

Op 2 en 3 november 2022 wordt er in Colombia het 20e  Nationale Pluimvee Congres gehouden. Ben je geïnteresseerd in zakendoen in Colombia of om zaken uit te breiden dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Holland Lounge.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/04/2022

1 minuut lezen

Subsidie circulaire ketenprojecten MKB

Nederland wil uiterlijk in 2050 een volledig circulaire economie hebben.

Lees verder