Paneldiscussie op 15 mei tijdens Food Tech Event, Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch

GMV

2024, 03 mei

2 minuten lezen

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, ‘s-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Paneldiscussie – GMV + DMFI + Machevo & Bulk, op 15 mei zaal 1, 13:45-14:35 uur

Ontdek de toekomst van Machinebouw in Food tijdens EVMI’s paneldiscussie op 15 mei. Stellingen en vragen belichten de uitdagingen en kansen. De paneldiscussie wordt georganiseerd in samenwerking met de brancheorganisaties: DMFI, Machevo & Bulk en GMV. Panelleden vanuit de gelederen van brancheverenigingen GMV, DMFI en Machevo & Bulk brengen de kennis aan tafel over de uitdagingen voor de machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. Niet alleen willen we met elkaar praten over hoe de nabije toekomst eruitziet voor de machinebouw in de voedingsmiddelenindustrie. We willen ook kijken wat de voortdurende roep om innovatie, snellere, schonere en vooral betere machines betekent. De wens om onze hoogwaardigere voedselproductie op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren is een van de grote uitdagingen.

Machinebouw in food
Moderator: Janet Kooren, EVMI Magazine

Panelleden 

  • Radboud Blom, Geerlofs
  • Bert Nagtegaal, FME
  • Don Bac, Bac Machinebouw B.V.
  • Saskia Eijkelhof, Enginx
  • Perry Verberne, Van Beek
  • Frans Bakker, Dinnissen

Bekijk hier het volledige programma van 15 mei.

Het programma van 16 mei bekijk je hier.

GMV-leden kunnen zich gratis via deze link aanmelden.

Niet aangesloten bij GMV? Gebruik dan deze link om gratis aan te melden.

Image by jannoon028 on Freepik

Meer nieuws

GMV
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder