Food Process Engineers van de toekomst

GMV

2021, 26 februari

2 minuten lezen

Er is een tekort aan jonge technische professionals die direct inzetbaar zijn in de agri & food machinebouw. Hogeschool InHolland biedt opleidingen op het grensvlak van techniek en agri & food en inventariseert via een enquête om de juiste invulling te geven aan het profiel Food Process Engineer. Welke kennis en skills moeten jouw toekomstige medewerkers hebben?

Dit initiatief komt voort uit de InHolland opleiding Food Commerce & Technology. Studenten van diverse opleidingen van Inholland doen kennis, skills en ervaring op die ligt op het raakvlak van onder andere voedingsmiddelentechnologie, werktuigbouw en ICT. Doel is dat de pas afgestudeerde Food Process Engineers direct inzetbaar zijn in de voedingsmiddelenindustrie en toeleverende sector zoals de machinebouw.

Om aan het profiel van de Food Process Engineer de juiste invulling te geven, inventariseert Inholland bij werkveldpartners hun belangstelling met een enquête. Daarnaast worden er enkele vragen gesteld over een eventuele interesse voor het gezamenlijk opzetten van een onderzoeksportefeuille die representatief is voor het werkveld van een Food Process Engineer.

Vul nu de enquête in!

Na analyse van de antwoorden wordt, in het eerste kwartaal van 2021, het plan verder ingevuld op basis van de resultaten.

Als je vragen hebt over de enquête of dit initiatief, neem dan contact op met Robert Daamen, Business Developer van de opleiding Food Commerce & Technology van Hogeschool Inholland op robert.daamen@inholland.nl

 

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder