FME Kansenmeldpunt

2015, 03 december

1 minuut lezen

Tweede_Kamer_500x290_3Tijdens het FME Jaarevent heeft voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink het Kansenmeldpunt gelanceerd: “Te vaak zijn er regels, wetten en maatregelen die innovaties en vernieuwing tegenhouden. Of liggen er kansen voor versnelling, maar gaat het oppakken ervan te langzaam.”

Tot en met 31 december 2015 verzamelt FME jullie suggesties van regels, wetten en maatregelen die bedrijven bij vernieuwing in de weg zitten en kansen waarmee innovaties versneld kunnen worden. Aan de hand van de verzamelde input wordt een Top 5 samengesteld die door Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink en Ben Brussen (lidbedrijf Bronkhorst High-Tech B.V.) bij de programmacommissies voor de nieuwe verkiezingsprogramma’s wordt aangeboden.

Laat je stem dus horen!

 

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder