FME Kansenmeldpunt

2015, 03 december

1 minuut lezen

Tweede_Kamer_500x290_3Tijdens het FME Jaarevent heeft voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink het Kansenmeldpunt gelanceerd: “Te vaak zijn er regels, wetten en maatregelen die innovaties en vernieuwing tegenhouden. Of liggen er kansen voor versnelling, maar gaat het oppakken ervan te langzaam.”

Tot en met 31 december 2015 verzamelt FME jullie suggesties van regels, wetten en maatregelen die bedrijven bij vernieuwing in de weg zitten en kansen waarmee innovaties versneld kunnen worden. Aan de hand van de verzamelde input wordt een Top 5 samengesteld die door Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink en Ben Brussen (lidbedrijf Bronkhorst High-Tech B.V.) bij de programmacommissies voor de nieuwe verkiezingsprogramma’s wordt aangeboden.

Laat je stem dus horen!

 

Meer nieuws

Leden
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Nieuwe innovatie’s X-ray technologie

GMV-lid Marel houdt zich bezig met duurzaamheid. In hun innovatiecentrum in Boxmeer gebruiken zij speciale Xray technologie en doen microbiologisch onderzoek als onderdeel van hun missie om biologische verontreiniging in primaire en secundaire processen te verminderen. Door innovatieve, eenvoudig te reinigen oplossingen te ontwerpen, proberen hun ingenieurs niet alleen voedselverontreiniging en -verspilling te verminderen, maar ook om de arbeid, het water en de energie die nodig zijn voor bediening en reiniging te minimaliseren.

Lees verder

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt er een prijs uitgereikt in de categorie Grootbedrijf, MKB en een Plaquette voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.

Lees verder
GMV
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology. De locatie is de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Lees verder