FME Kansenmeldpunt

2015, 03 december

1 minuut lezen

Tweede_Kamer_500x290_3Tijdens het FME Jaarevent heeft voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink het Kansenmeldpunt gelanceerd: “Te vaak zijn er regels, wetten en maatregelen die innovaties en vernieuwing tegenhouden. Of liggen er kansen voor versnelling, maar gaat het oppakken ervan te langzaam.”

Tot en met 31 december 2015 verzamelt FME jullie suggesties van regels, wetten en maatregelen die bedrijven bij vernieuwing in de weg zitten en kansen waarmee innovaties versneld kunnen worden. Aan de hand van de verzamelde input wordt een Top 5 samengesteld die door Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink en Ben Brussen (lidbedrijf Bronkhorst High-Tech B.V.) bij de programmacommissies voor de nieuwe verkiezingsprogramma’s wordt aangeboden.

Laat je stem dus horen!

 

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder