FME International Business Award 2017

2017, 08 februari

1 minuut lezen

Boekte jouw bedrijf internationaal succes in 2016?

Schrijf je dan in voor de FME International Business Award 2017. De jaarlijkse FME International Business Award is bedoeld voor FME-leden die internationaal succesvol zakendoen met een bijzonder product, een vernieuwende aanpak, of in bijzondere markten. Is jouw bedrijf zo onderscheidend dat het de FME International Business Award 2017 verdient?
Het thema van de FME International Business Award 2017 is: ‘Succesvol zakendoen in Duitsland’. Duitsland is voor de meeste bedrijven in de technologische industrie de belangrijkste exportbestemming. Vandaar dat we dit jaar voor het thema Duitsland hebben gekozen. Heeft jouw bedrijf het afgelopen jaar succesvol ingespeeld op (regionale) kansen in ons buurland? Heb je een nieuw product in het buitenland geïntroduceerd of bijvoorbeeld een nieuwe internationale samenwerking tot stand weten te brengen?

Meer informatie over de award en hoe je je kunt inschrijven is te vinden op de website van FME

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder