Safe Food Factory organiseert in opdracht van EHEDG NL het EHEDG Congres ‘Hygiënisch Bouwen’ op 3 november in Apeldoorn. De organisatie biedt leden van FME en GMV de gelegenheid om voor het EHEDG ledentarief deel te nemen.
EHEDG Nederland publiceert binnenkort haar nieuwe richtlijn no. 44 „Hygiënische Ontwerpprincipes voor Voedingsmiddelenbedrijven”. Daarin worden alle hygiëne-aspecten behandeld van het gebouw waarin het productieproces plaats vindt. Dit is de basis van het congres, waarbij interessante sprekers een deel van de richtlijn zullen toelichten. Het volledige en actuele programma is te vinden op de website van de SafeFoodFactory.
De nieuwe Nederlandstalige EHEDG richtlijn Hygiënisch Bouwen (150 pagina’s) is op deze dag verkrijgbaar voor €50,- (normaal €100,-); Als u zich voor 3 oktober opgeeft, dan ontvangt u de richtlijn op het congres gratis. Prijzen zijn excl. btw.
Geïnteresseerd?
Het congres vindt plaats op 3 november bij Hotel-restaurant ‘de Cantharel’, (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn). De kosten van deelname zijn €495,- excl. BTW. Voor leden van EHEDG, FME en GMV zijn de deelnemerskosten €395,- excl. BTW. U kunt zich opgeven via e-mail: EHEDGcongres@safefoodfactory.com. Indien u gebruik wil maken van lidmaatschapskorting, kunt u in de mail aangeven van welke organisatie u lid bent.
Op woensdag 4 juni ben je als GMV-lid van harte welkom bij onze Algemene Leden Vergadering op een wel heel interessante plek: Rademaker in Culemborg. We combineren het nuttige met het aangename – een korte ALV, een inspirerende keynote over AI in de praktijk, een exclusieve rondleiding én natuurlijk tijd om bij te praten tijdens de borrel. Mis het niet!
Lees verderVanaf deze maand verwelkomen wij ZTI Smart Machines als nieuw lid van GMV. Als brancheorganisatie zetten we ons in voor een toekomstbestendige, slimme en duurzame agrofoodketen – en daar past ZTI perfect bij. Hun innovatieve oplossingen op het snijvlak van techniek en voedselverwerking dragen bij aan efficiëntere en mensvriendelijkere processen in de keten.
Lees verderWil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!
Lees verder