EHEDG Congres Hygiënisch bouwen

2015, 22 september

1 minuut lezen

Safe Food Factory organiseert in opdracht van EHEDG NL het EHEDG Congres ‘Hygiënisch Bouwen’ op 3 november in Apeldoorn. De organisatie biedt leden van FME en GMV de gelegenheid om voor het EHEDG ledentarief deel te nemen.

EHEDG Nederland publiceert binnenkort haar nieuwe richtlijn no. 44 „Hygiënische Ontwerpprincipes voor Voedingsmiddelenbedrijven”. Daarin worden alle hygiëne-aspecten behandeld van het gebouw waarin het productieproces plaats vindt. Dit is de basis van het congres, waarbij interessante sprekers een deel van de richtlijn zullen toelichten. Het volledige en actuele programma is te vinden op de website van de SafeFoodFactory.

De nieuwe Nederlandstalige EHEDG richtlijn Hygiënisch Bouwen (150 pagina’s) is op deze dag verkrijgbaar voor €50,- (normaal €100,-); Als u zich voor 3 oktober opgeeft, dan ontvangt u de richtlijn op het congres gratis. Prijzen zijn excl. btw.

Geïnteresseerd?

Het congres vindt plaats op 3 november bij Hotel-restaurant ‘de Cantharel’, (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn). De kosten van deelname zijn €495,- excl. BTW. Voor leden van EHEDG, FME en GMV zijn de deelnemerskosten €395,- excl. BTW. U kunt zich opgeven via e-mail: EHEDGcongres@safefoodfactory.com. Indien u gebruik wil maken van lidmaatschapskorting, kunt u in de mail aangeven van welke organisatie u lid bent.

Meer nieuws

Tijdens de internationale conferentie ‘Data Driven Agrifood Future’ hebben diverse regionale, landelijke en internationale partijen de eerste stap gezet naar een wereldwijde samenwerking en een alliantie op het gebied van een data gedreven Agrifoodsector. Een initiatief van de provincie Noord-Brabant, samen met AgriFood Capital, FME, gemeente 's-Hertogenbosch en JADS-TU/e.

Lees verder

Een machine volledig installeren op afstand? Geen probleem! GMV-lid Kiremko is het gelukt om een nieuwe frietlijn met behulp van augmented reality opgestart te krijgen bij een klant in Marokko.

Lees verder
Leden
Nieuws

29/10/2020

2 minuten lezen

Klimaatplannen voor de levensmiddelenindustrie gepubliceerd

Donderdag 22 oktober zijn de Koplopersprogramma’s van de zes industriële clusters in ontvangst genomen door minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat. In deze programma’s presenteren de clusters hun plannen om de uitstoot van broeikasgassen te verlagen. Binnen het zesde cluster zijn ook de plannen van de levensmiddelenindustrie opgenomen die naar 2030 toe 1,6 Mton CO2 moeten besparen. Techniek speelt daarin een belangrijke rol.

Lees verder