EHEDG Congres Hygiënisch bouwen

2015, 22 september

1 minuut lezen

Safe Food Factory organiseert in opdracht van EHEDG NL het EHEDG Congres ‘Hygiënisch Bouwen’ op 3 november in Apeldoorn. De organisatie biedt leden van FME en GMV de gelegenheid om voor het EHEDG ledentarief deel te nemen.

EHEDG Nederland publiceert binnenkort haar nieuwe richtlijn no. 44 „Hygiënische Ontwerpprincipes voor Voedingsmiddelenbedrijven”. Daarin worden alle hygiëne-aspecten behandeld van het gebouw waarin het productieproces plaats vindt. Dit is de basis van het congres, waarbij interessante sprekers een deel van de richtlijn zullen toelichten. Het volledige en actuele programma is te vinden op de website van de SafeFoodFactory.

De nieuwe Nederlandstalige EHEDG richtlijn Hygiënisch Bouwen (150 pagina’s) is op deze dag verkrijgbaar voor €50,- (normaal €100,-); Als u zich voor 3 oktober opgeeft, dan ontvangt u de richtlijn op het congres gratis. Prijzen zijn excl. btw.

Geïnteresseerd?

Het congres vindt plaats op 3 november bij Hotel-restaurant ‘de Cantharel’, (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn). De kosten van deelname zijn €495,- excl. BTW. Voor leden van EHEDG, FME en GMV zijn de deelnemerskosten €395,- excl. BTW. U kunt zich opgeven via e-mail: EHEDGcongres@safefoodfactory.com. Indien u gebruik wil maken van lidmaatschapskorting, kunt u in de mail aangeven van welke organisatie u lid bent.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder