Dutch Agri Food Week: voedselinnovatie, voedselproductie en genieten van eten

2016, 29 juni

2 minuten lezen

Foto DAFW7Dutch Agri Food Week vindt plaats van 12 tot en met 25 oktober 2016 door heel Nederland. Na een succesvolle eerste editie in 2015 laten boeren, tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers tijdens Dutch Agri Food Week 2016 zien hoe zij werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van grond tot mond nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Door letterlijk de deuren open te zetten kunnen we de relatie tussen de consument en haar voedsel versterken. Dutch Agri Food Week is voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselinnovaties, voor zowel de professional als de consument. Dutch Agri Food Week heeft als doel innovatie te bevorderen, kennis te delen, kennis te maken met de productie van voedsel en vooral ook te genieten van gezond voedsel.

GMV en AgriFoodTech Platform onderdeel van het programma

Op twee manieren zijn wij hier ook bij aanwezig:

  • Op 13 oktober met een event over innovatieversnelling in Papendal, Arnhem.
  • Op 20 oktober met een ronde-tafelsessie over de uitkomsten van de AgriFood monitor: de waardering van het Nederlandse publiek voor de agrifoodsector.

Het voorlopige programma staat online en is te vinden via www.dutchagrifoodweek.nl.
Dit wordt tot aan 12 oktober wekelijks aangevuld met nieuwe activiteiten.

Meer informatie vind je op http://dutchagrifoodweek.nl/nieuws/dutch-agri-food-week-2016-maak-kennis-voedsel/.

Meer nieuws

GMV
Nieuws

02/05/2024

2 minuten lezen

World Expo 2025: Unieke kans voor samenwerking met Japan

In 2025 vindt de World Expo plaats in Osaka, Japan. De World Expo wordt eens in de 5 jaar georganiseerd en heeft in 2025 als thema 'Designing future society for our lives'. GMV, als branchevereniging van de producenten van machinerieën voor de voedingsmiddelenindustrie, volgt de ontwikkelingen van deze World EXPO nauwlettend.

Lees verder

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder