Dutch Agri Food Week: voedselinnovatie, voedselproductie en genieten van eten

2016, 29 juni

2 minuten lezen

Foto DAFW7Dutch Agri Food Week vindt plaats van 12 tot en met 25 oktober 2016 door heel Nederland. Na een succesvolle eerste editie in 2015 laten boeren, tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers tijdens Dutch Agri Food Week 2016 zien hoe zij werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van grond tot mond nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Door letterlijk de deuren open te zetten kunnen we de relatie tussen de consument en haar voedsel versterken. Dutch Agri Food Week is voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselinnovaties, voor zowel de professional als de consument. Dutch Agri Food Week heeft als doel innovatie te bevorderen, kennis te delen, kennis te maken met de productie van voedsel en vooral ook te genieten van gezond voedsel.

GMV en AgriFoodTech Platform onderdeel van het programma

Op twee manieren zijn wij hier ook bij aanwezig:

  • Op 13 oktober met een event over innovatieversnelling in Papendal, Arnhem.
  • Op 20 oktober met een ronde-tafelsessie over de uitkomsten van de AgriFood monitor: de waardering van het Nederlandse publiek voor de agrifoodsector.

Het voorlopige programma staat online en is te vinden via www.dutchagrifoodweek.nl.
Dit wordt tot aan 12 oktober wekelijks aangevuld met nieuwe activiteiten.

Meer informatie vind je op http://dutchagrifoodweek.nl/nieuws/dutch-agri-food-week-2016-maak-kennis-voedsel/.

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder