Doe mee met PIB Canada met GMV en FME

2016, 05 januari

2 minuten lezen

In vervolg op de MoU met Canada die door GMV en FME is ondertekend wordt er gewerkt aan een programma ‘Partners in Business (PIB)’. PIB is een drie jarig plan waarbij een cluster van bedrijven gezamenlijk business kansen ontdekken en ontwikkelen. Dit wordt mede gefinancierd door RVO. Deze ondersteuning bestaat uit de co-financiering van activiteiten, economische diplomatie, lobby en kennis uitwisseling. Aanhaken kan nog tot 20 januari.

Op dit moment zijn er al 15 deelnemende bedrijven. Het doel is om een aantal complementaire bedrijven te verenigen. Daarom geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Er zijn nog een paar plekken over. Kijk nu of PIB een interessant vehikel is om de Canadese markt te onderzoeken of bestaande relaties te vergroten.

Building Business Seminar, dinsdag 2 februari, van 14:30 tot 18:00, te Den Haag.
Georganiseerd door de Canadese Ambassade in Nederland en de Canada Chambers of Commerce.

“This is your chance to learn key information about opportunities to expand your business to Ottawa, Canada’s National Capital, and the Waterloo Region. Both regions are globally recognized as advanced technology clusters in Canada. This event is open to companies in all sectors.”

Deelnemen? Mail: Philipp.Huster@international.gc.ca

Inkomende Handelsmissie, maandag 7 tot en met vrijdag 11 maart, te Nederland.

GMV organiseert een inkomende Handelsmissie uit Canada. Deze is gericht op de Nederlandse toeleveranciers in de voedingsmiddelenindustrie. Er is veel interesse vanuit Canada voor deze sector. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van GMV (gmv@fme.nl).

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder