Data Science opleiding voor de maakindustrie

Overige

2020, 21 april

2 minuten lezen

De JADS Data Science for Smart Industry (DSSI) opleiding is voor ondernemers ontwikkeld die waarde voor hun bedrijf willen creëren door toepassing van datatechnologie. Deelnemers leren datatechnologie toe te passen in de context van hun bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het slimmer inkopen, een efficiëntere inzet van het machinepark of een effectiever verkoopproces. Maar ook aan de vertaalslag naar nieuwe, slimmere, producten en productiesystemen om de vertaalslag naar Smart Industry te ondersteunen. De opleiding combineert interactieve werkvormen en case studies onder professionele begeleiding.

Het eerstvolgende cohort deelnemers start in november 2020. Voor meer informatie en het inschrijven voor de eerstvolgende DSSI informatieavond (online te volgen), zie: link of stuur een email aan Chantal Stevels: c.v.stevels@jads.nl.

JADS DSSI is een programma dat opgenomen is in het DVCSI curriculum.

De Jheronimus Academy of Data Science (JADS) is opgericht door de Eindhoven University of Technology en Tilburg University in samenwerking met de gemeente Den Bosch en Provincie Brabant. De kennis en expertise van bedrijven en organisaties met betrekking tot het gebruik van data is cruciaal in onze huidige economie. Juist om deze reden is het primaire doel van JADS om te voorzien in state-of-the-art opleidingen en kennisdeling op het gebied van data en de mogelijkheden hiervan.

Meer nieuws

Overige
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder