Coronacrisis hoe nu verder: maatregelen voor de technologische industrie

FME

2020, 15 april

1 minuut lezen

De coronacrisis raakt ons allemaal. De technologische industrie – die sterk verweven is met het buitenland – heeft de crisis vergaande gevolgen. Om dit inzichtelijk te maken, heeft FME een corona-agenda geschreven: Coronacrisis hoe nu verder: maatregelen voor de technologische industrie.

Suggesties voor doorstart

Aan de hand van een aantal thema’s – zoals innovatie, onderwijs, arbeidsmarkt, internationaal ondernemen – doet FME suggesties voor hoe we op korte termijn de ergste klappen kunnen opvangen, vervolgens weer kunnen doorstarten en op langere termijn ervoor zorgen dat deze crisis onze economie versterkt in plaats van verzwakt.

Het zijn niet de minste uitdagingen waar wij voor staan. Maar Nederland – en in het bijzonder de technologische industrie – heeft het innovatievermogen, de wilskracht en handelsgeest om voor deze vraagstukken oplossingen te bieden.

Download de publicatie

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder