Wageningen Universiteit gaat een onderzoek starten om de transitie van Europese consumptiepatronen en nieuwe eiwitketens in gang te zetten. Het doel hiervan is dat consumenten meer duurzame eiwitbronnen gaan gebruiken, het vergroten van (nieuwe) proteïne productie systemen en optimaal gebruik van bestaande en nieuwe bronnen. Om dit te realiseren is er ook speciale aandacht voor het ontwerpen van de processystemen en de toepassingen daarvan. Hiervoor moet ook technologie ontworpen worden die dit kan realiseren.
De call staat daarom open voor:
Meer informatie over het stappenplan en de presentatie van het onderzoek kunt u downloaden.
GMV-lid GEERLOFS, specialist in industriële koeltechniek en klimaattechniek, heeft zich aangesloten bij de internationale SYCLEF-groep. Deze stap markeert de eerste strategische operatie van SYCLEF in Nederland en vormt het begin van een nieuwe groeifase in de Benelux.
Lees verderOns lidbedrijf OMVE Lab & Pilot Equipment heeft een belangrijke stap gezet in haar groeistrategie met de opening van een nieuw bedrijfspand aan de Boteyken 217 in De Meern.
Lees verderInteractieve workshop over machineveiligheid in de foodsector op 12 november 2025 in Woerden. Voor ontwerpers, bouwers, gebruikers en toeleveranciers. Meld je snel aan, beperkt aantal plaatsen!
Lees verder