Call for partners: eiwittransitie en -consumptie

2018, 03 september

1 minuut lezen

Wageningen Universiteit gaat een onderzoek starten om de transitie van Europese consumptiepatronen en nieuwe eiwitketens in gang te zetten. Het doel hiervan is dat consumenten meer duurzame eiwitbronnen gaan gebruiken, het vergroten van (nieuwe) proteïne productie systemen en optimaal gebruik van bestaande en nieuwe bronnen. Om dit te realiseren is er ook speciale aandacht voor het ontwerpen van de processystemen en de toepassingen daarvan. Hiervoor moet ook technologie ontworpen worden die dit kan realiseren.

De call staat daarom open voor:

  • Bedrijven die technologie voor de foodprocessing leveren;
  • Bedrijven die (plantaardige) ingrediënten leveren;
  • Feed bedrijven die nieuwe eiwitbronnen zoeken;
  • Food & Beverage bedrijven die produceren op basis van plantaardige bronnen.

Meer informatie over het stappenplan en de presentatie van het onderzoek kunt u downloaden.

 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

12/06/2025

2 minuten lezen

Terugblik: Inspirerende ALV bij Rademaker in Culemborg

Op woensdag 4 juni 2025 kwamen de leden van de GMV samen voor een inspirerende middag tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV), die dit keer plaatsvond bij Rademaker BV in Culemborg.

Lees verder
GMV
Nieuws

21/05/2025

2 minuten lezen

4 juni 2025 | Algemene Leden Vergadering bij Rademaker

Op woensdag 4 juni ben je als GMV-lid van harte welkom bij onze Algemene Leden Vergadering op een wel heel interessante plek: Rademaker in Culemborg. We combineren het nuttige met het aangename – een korte ALV, een inspirerende keynote over AI in de praktijk, een exclusieve rondleiding én natuurlijk tijd om bij te praten tijdens de borrel. Mis het niet! 

Lees verder

Vanaf deze maand verwelkomen wij ZTI Smart Machines als nieuw lid van GMV. Als brancheorganisatie zetten we ons in voor een toekomstbestendige, slimme en duurzame agrofoodketen – en daar past ZTI perfect bij. Hun innovatieve oplossingen op het snijvlak van techniek en voedselverwerking dragen bij aan efficiëntere en mensvriendelijkere processen in de keten.

Lees verder