Dit project genereert, op basis van datasets van deelnemende partners, inzicht in welke indicatoren essentieel zijn voor het optimaliseren van de vleeskuikenketen als geheel in relatie tot de marktvraag. Zo kan de keten efficiënter maar vooral duurzamer en nog meer consumentgericht werken.
Het bewerkstelligen van een integrale ketenoptimalisatie wordt opgepakt door:
Dit project is een samenwerking tussen industriële partners, een geïntegreerde keten en een kennisinstelling.
De partners zijn: GMV/FME (penvoerder), Trouw Nutrition, Marel Stork, Vencomatic, Pas Reform, Kuijpers Kip, en Wageningen University & Research
GMV is gestart met online werkgroepsessies gericht op de thema’s: verduurzaamt de sector, gewaardeerd werkgeverschap en verbindt de keten.
Lees verderHoe draag je als machinebouwer bij aan een betere en duurzamere wereld? Naast het ontwikkelen van slimme technologie om productie zo effectief mogelijk te maken en verspilling te minimaliseren zet GMV-lid JBT zich breder in om verduurzaming van de industrie mogelijk te maken.
Lees verderEr is een tekort aan jonge technische professionals die direct inzetbaar zijn in de agri & food machinebouw. Hogeschool InHolland biedt opleidingen op het grensvlak van techniek en agri & food en inventariseert via een enquête om de juiste invulling te geven aan het profiel Food Process Engineer. Welke kennis en skills moeten jouw toekomstige medewerkers hebben?
Lees verder