Dit project genereert, op basis van datasets van deelnemende partners, inzicht in welke indicatoren essentieel zijn voor het optimaliseren van de vleeskuikenketen als geheel in relatie tot de marktvraag. Zo kan de keten efficiënter maar vooral duurzamer en nog meer consumentgericht werken.
Het bewerkstelligen van een integrale ketenoptimalisatie wordt opgepakt door:
Dit project is een samenwerking tussen industriële partners, een geïntegreerde keten en een kennisinstelling.
De partners zijn: GMV/FME (penvoerder), Trouw Nutrition, Marel Stork, Vencomatic, Pas Reform, Kuijpers Kip, en Wageningen University & Research
In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.
Lees verderIn de chique ambiance van de ‘Next Level’ congreszaal van de Evenementenhal Gorinchem genoten veertig directieleden en managers van een voortreffelijk Captains of Processing Dinner, georganiseerd door de Machevo & Bulk Vereniging, Easyfairs en Vakblad BULK.
Lees verderSMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs en techniekdocenten.
Lees verder