Dit project genereert, op basis van datasets van deelnemende partners, inzicht in welke indicatoren essentieel zijn voor het optimaliseren van de vleeskuikenketen als geheel in relatie tot de marktvraag. Zo kan de keten efficiënter maar vooral duurzamer en nog meer consumentgericht werken.
Het bewerkstelligen van een integrale ketenoptimalisatie wordt opgepakt door:
Dit project is een samenwerking tussen industriële partners, een geïntegreerde keten en een kennisinstelling.
De partners zijn: GMV/FME (penvoerder), Trouw Nutrition, Marel Stork, Vencomatic, Pas Reform, Kuijpers Kip, en Wageningen University & Research
Wil jij de basis van Good Manufacturing Practices (GMP) onder de knie krijgen? Werk je of wil je aan de slag in de voedingsmiddelen- of de aanverwante technische industrie? Dan is deze training GMP Basis Voeding & Techniek wat je zoekt.
Lees verderOp dinsdag 22 oktober 2024 organiseerden wij in samenwerking met Machevo en DMFI/HDN, een inspirerend werkbezoek bij GMV-lidbedrijf Marel Poultry in Boxmeer. De bijeenkomst bood een unieke blik achter de schermen van dit innovatieve bedrijf in de voedingsverwerkingsindustrie.
Lees verderVorig jaar oktober organiseerden de verenigingen GMV, DMFI, Machevo & Bulk, en het Hygienic Design Network (HDN) met succes de tweede editie van de “Normendag”. Tijdens deze bijeenkomst stond de focus op enkele belangrijke verordeningen, normen en trends voor machines en installaties in de voedingsmiddelenindustrie. De grote opkomst bevestigde dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan meer inzicht in regelgeving en praktische toepassingen daarvan.
Lees verder