Bekijk het webinar ’telen in een gecontroleerde omgeving’ terug

FME

2020, 30 juni

1 minuut lezen

Telen in gecontroleerde omgeving is één van de onderwerpen binnen de bilaterale samenwerking tussen Verenigde Staten en Nederland. FME is hierin initiatiefnemer. Dit webinar was de kick-off voor activiteiten en werksessies om gezamenlijke innovatiethema’s verder te benoemen en uit te werken. In dit webinar werden de nieuwste inzichten gedeeld rondom het thema ‘gecontroleerde teelt’, zowel vanuit Nederlands perspectief, als ook vanuit Californië. Hierbij was aandacht voor zowel maatschappelijke thema’s als ook de meest recente ontwikkelingen in de technologie.

Sprekers in dit webinar waren bijvoorbeeld: Joep van den Bosch (Ridder), Jan Voogt (Let’s Grow), Michael Rose (Better Food Ventures) en David Bubenheim (NASA,/The vine/UC ANR/Wageningen UR/Arizona University). Gecontroleerd telen is een middel om efficiënter en duurzamer te telen door gecontroleerd gebruik van water, klimaat en plantkennis.

Inmiddels wordt gekeken naar de mogelijkheden om een gezamenlijke technologie roadmap voor dit thema uit te werken aan de hand van een aantal werkpakketten die tijdens het webinar genoemd zijn.

Bekijk het webinar

 

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder