Appelmoes challenge

Leden

2019, 01 april

1 minuut lezen

Verhoeven Oss organiseerde een appelmoes challenge voor een groep havisten van het Titus Brandsma Lyceum. Een aantal weken geleden hadden ze de scholieren de opdracht gegeven om een machine te ontwikkelen die 2000 Kg appels per uur kan verwerken tot appelmoes. Fantastische ideeën zijn er gepresenteerd. De medewerkers van Verhoeven Oss waren aangenaam verrast door de creatieve oplossingen en de slimme ontwerpen.

Verhoeven Oss brengt school en techniek naar elkaar toe met de ambitie om het negatieve imago van techniek te veranderen. Bijna wekelijks organiseren ze rondleidingen en soms is hieraan een opdracht verbonden. Naast het geven van rondleidingen worden ook veel stage plaatsen aangeboden en nemen ze leerlingen in dienst.

De medewekers van Verhoeven Oss zijn ook te vinden op open dagen van scholen. In Oss is een technieklokaal wat ze mee hebben opgezet en waar ze wekelijks mankracht aan leveren. Ook denkt het bedrijf steeds meer mee met ROC opleidingen over de invulling van het lesprogramma.

Als er na een scholingsmoment weer iemand zegt: ‘wow ik wist niet dat dit zo gaaf was!’ dan is hun missie geslaagd.

 

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder