AgriFoodTech Snapshot 2019

AgriFoodTech Platform

2019, 01 augustus

1 minuut lezen

De AgriFood sector is een dynamische sector, die zich voortdurend aanpast aan de nieuwste eisen van overheden, maatschappij en wensen van consumenten.
Deze dynamiek wordt mede bepaald door constante vernieuwing en groei in het bedrijfsleven.

Innovatie is een belangrijk onderwerp in de sector. De gemiddelde omvang van agrarische bedrijven neemt toe, waardoor schaalvoordelen kunnen worden benut. De resultaten van de bedrijven vertonen de laatste jaren sterkere schommelingen dan in het verleden. Op het gebied van de planet-indicatoren worden de stappen richting duurzaamheid steeds kleiner en lijken de grenzen binnen de bestaande systemen bereikt, al zijn er nog wel grote verschillen tussen bedrijven. De sector staat voor de uitdaging om door middel van innovatie hierin nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Technologie kan hiervoor een deel van de oplossing bieden

Bekijk de AgriFoodTech Snapshot 2019

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder