AgriFoodTech Platform Congres 2017: kom je ook?

2017, 29 november

2 minuten lezen

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.

Als je weet wat je niet weet, kun je veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail, andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten. Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.

Tijdens AgriFoodTech Platform Congres worden de volgende topsectoren samengebracht: high tech systemen en materialen, ICT, agri en food, tuinbouw en uitgangsmaterialen. Naast het AgriFoodTech Platform Congres vindt op 13 en 14 december ook de AgriFoodTech Platform Vakbeurs plaats.

Bekijk het programma

Locatie: Congres 1931, ingang Brabanthallen ‘s Hertogenbosch
Start: 09.45 uur
Toegang: gratis

Registreer jouw aanwezigheid hier!

Het AgriFoodTech Platform is een initiatief van LTO Nederland, FNLI, FME en 4TU, het verbond van de vier technische universiteiten in Nederland. Het AgriFoodTech Platform wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken. Blijf op de hoogte of schrijf je in via agrifoodtechplatform.nl.

 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

01/03/2021

1 minuut lezen

GMV bouwt verder

GMV is gestart met online werkgroepsessies gericht op de thema’s: verduurzaamt de sector, gewaardeerd werkgeverschap en verbindt de keten.

Lees verder
Leden
Nieuws

26/02/2021

1 minuut lezen

JBT zet in op een duurzamere en betere wereld

Hoe draag je als machinebouwer bij aan een betere en duurzamere wereld? Naast het ontwikkelen van slimme technologie om productie zo effectief mogelijk te maken en verspilling te minimaliseren zet GMV-lid JBT zich breder in om verduurzaming van de industrie mogelijk te maken. 

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2021

2 minuten lezen

Food Process Engineers van de toekomst

Er is een tekort aan jonge technische professionals die direct inzetbaar zijn in de agri & food machinebouw. Hogeschool InHolland biedt opleidingen op het grensvlak van techniek en agri & food en inventariseert via een enquête om de juiste invulling te geven aan het profiel Food Process Engineer. Welke kennis en skills moeten jouw toekomstige medewerkers hebben? 

Lees verder