AgriFoodTech Platform Congres 2017: kom je ook?

2017, 29 november

2 minuten lezen

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.

Als je weet wat je niet weet, kun je veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail, andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten. Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.

Tijdens AgriFoodTech Platform Congres worden de volgende topsectoren samengebracht: high tech systemen en materialen, ICT, agri en food, tuinbouw en uitgangsmaterialen. Naast het AgriFoodTech Platform Congres vindt op 13 en 14 december ook de AgriFoodTech Platform Vakbeurs plaats.

Bekijk het programma

Locatie: Congres 1931, ingang Brabanthallen ‘s Hertogenbosch
Start: 09.45 uur
Toegang: gratis

Registreer jouw aanwezigheid hier!

Het AgriFoodTech Platform is een initiatief van LTO Nederland, FNLI, FME en 4TU, het verbond van de vier technische universiteiten in Nederland. Het AgriFoodTech Platform wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken. Blijf op de hoogte of schrijf je in via agrifoodtechplatform.nl.

 

Meer nieuws

Wil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!

Lees verder
GMV
Nieuws

25/02/2025

1 minuut lezen

GMV en cybersecurity: Samen Digitaal Veilig

GMV heeft veel aandacht voor (digitale) veiligheid. Samen met publieke en private experts en samenwerkingspartners helpen we bij bewustwording, kennisdeling, het in kaart brengen van kwetsbaarheden, aan de slag te gaan met verbeteringen en het oefenen van beveiligingsincidenten.

Lees verder

Wil jij leren hoe je apparatuur en processen kwalificeert en valideert volgens GMP-normen? Of werk je al met commissioning-, kwalificatie- en validatieprotocollen en wil je je kennis verdiepen? Dan is deze praktijkgerichte training precies wat je zoekt!

Lees verder