Aanvraagperiodes MIT 2021 van start

Overige

2021, 19 april

1 minuut lezen

Met de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) stimuleren het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen. Bovendien stimuleert de MIT dat projecten van het MKB beter aansluiten bij de 6 kennis- en innovatie-agenda’s van het missiegedreven topsectoren- en innovatiebeleid. Voor het thema landbouw, water & voedsel gaat het o.a. om missies als het produceren en consumeren van gezond, veilig en duurzaam voedsel. Lees verder

Ook in 2021 kan jouw project in aanmerking komen voor MIT financiering. De aanvraagperiodes voor de verschillende instrumenten zijn:

  • Voor MIT-kennisvouchers: 20 april 2021 9.00 uur tot 9 september 2021 17.00 uur
  • Voor MIT Haalbaarheid (first come, first serve): 20 april 2021 9.00 uur tot 9 september 17.00 uur
    Voor MIT R&D samenwerking (tenderprocedure): 1 juni 2021 9.00 uur tot 9 september 17.00 uur

Voor MIT 2021 geldt dat je in principe jouw aanvraag bij één van de regionale loketten indient tenzij je niet terecht kan in de regio. Voor MIT haalbaarheidsprojecten kun je ongeacht het thema altijd in de regio terecht. Bij de MIT R&D samenwerking kunnen alleen de regio-overschrijdende projecten terecht in het landelijke (RVO) loket.

Iets voor jou? Meer informatie

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder