19 juni Rondetafel Bakkerijsector: Product Flexibiliteit & Voedselveiligheid

2015, 22 mei

1 minuut lezen

banner_3Wat kunnen we doen om tegemoet te komen aan de steeds groter wordende consumenten eis voor voedselveiligheid en transparantie. En hoe kunnen we een grote diversiteit aan ambachtelijke producten op grote schaal produceren. Deze vragen staan centraal in de strategische rondetafelbijeenkomst ‘Product Flexibiliteit & Voedselveiligheid’ op 19 juni 2015. Het FME Cluster Agri & Food en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) willen directieleden van bakkerijen en de technologie leveranciers bij elkaar brengen om te brainstormen over oplossingen.

Jarenlang is in de bakkerijsector geïnvesteerd in procesoptimalisatie en schaalvergroting. Dit heeft geleid tot een zeer efficiënte bakkerijsector in Nederland. Ook de bedrijven die daarvoor de machines en technologie leveren zijn hiermee internationaal zeer succesvol geworden.

Het consumentengedrag is zichtbaar aan het veranderen, zij willen in toenemende mate authentieke producten, terug naar ambachtelijk bereide producten. Ook zijn voedselveiligheid en transparantie steeds meer de onderwerpen waar consumenten zich om bekommeren.

Programma & Inschrijven
Gratis deelname, echter beperkt plaats beschikbaar, dus vol = vol

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder