Wat kunnen we doen om tegemoet te komen aan de steeds groter wordende consumenten eis voor voedselveiligheid en transparantie. En hoe kunnen we een grote diversiteit aan ambachtelijke producten op grote schaal produceren. Deze vragen staan centraal in de strategische rondetafelbijeenkomst ‘Product Flexibiliteit & Voedselveiligheid’ op 19 juni 2015. Het FME Cluster Agri & Food en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) willen directieleden van bakkerijen en de technologie leveranciers bij elkaar brengen om te brainstormen over oplossingen.
Jarenlang is in de bakkerijsector geïnvesteerd in procesoptimalisatie en schaalvergroting. Dit heeft geleid tot een zeer efficiënte bakkerijsector in Nederland. Ook de bedrijven die daarvoor de machines en technologie leveren zijn hiermee internationaal zeer succesvol geworden.
Het consumentengedrag is zichtbaar aan het veranderen, zij willen in toenemende mate authentieke producten, terug naar ambachtelijk bereide producten. Ook zijn voedselveiligheid en transparantie steeds meer de onderwerpen waar consumenten zich om bekommeren.
Programma & Inschrijven
Gratis deelname, echter beperkt plaats beschikbaar, dus vol = vol
In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.
Lees verderIn de chique ambiance van de ‘Next Level’ congreszaal van de Evenementenhal Gorinchem genoten veertig directieleden en managers van een voortreffelijk Captains of Processing Dinner, georganiseerd door de Machevo & Bulk Vereniging, Easyfairs en Vakblad BULK.
Lees verderSMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs en techniekdocenten.
Lees verder