19 juni Rondetafel Bakkerijsector: Product Flexibiliteit & Voedselveiligheid

2015, 22 mei

1 minuut lezen

banner_3Wat kunnen we doen om tegemoet te komen aan de steeds groter wordende consumenten eis voor voedselveiligheid en transparantie. En hoe kunnen we een grote diversiteit aan ambachtelijke producten op grote schaal produceren. Deze vragen staan centraal in de strategische rondetafelbijeenkomst ‘Product Flexibiliteit & Voedselveiligheid’ op 19 juni 2015. Het FME Cluster Agri & Food en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) willen directieleden van bakkerijen en de technologie leveranciers bij elkaar brengen om te brainstormen over oplossingen.

Jarenlang is in de bakkerijsector geïnvesteerd in procesoptimalisatie en schaalvergroting. Dit heeft geleid tot een zeer efficiënte bakkerijsector in Nederland. Ook de bedrijven die daarvoor de machines en technologie leveren zijn hiermee internationaal zeer succesvol geworden.

Het consumentengedrag is zichtbaar aan het veranderen, zij willen in toenemende mate authentieke producten, terug naar ambachtelijk bereide producten. Ook zijn voedselveiligheid en transparantie steeds meer de onderwerpen waar consumenten zich om bekommeren.

Programma & Inschrijven
Gratis deelname, echter beperkt plaats beschikbaar, dus vol = vol

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder