18 & 19 juni 2024 Internationale conferentie ‘Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa’

GMV

2024, 05 mei

1 minuut lezen

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie ‘Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa’ organiseren bij CHV Noordkade Veghel. Dit evenement zal vertegenwoordigers van bedrijven, publieke en wetenschappelijke organisaties en de burgermaatschappij bijeenbrengen met hoge ambities om voedselverspilling tegen 2030 te halveren. De enige manier om SDG12.3 te bereiken, is door gezamenlijke inspanningen te versnellen om ons voedselsysteem te veranderen en voedselverspilling op alle niveaus in de voedselketen te elimineren.

Bekijk het volledig programma via: Samentegenvoedselverspilling.nl

Registratie
De conferentie is kosteloos, maar alleen op ‘uitnodiging’. Als u geïnteresseerd bent in deze conferentie, laat het dan weten via deze link.

Let op: leden van het Europese Platform voor Voedselverliezen en Voedselverspilling ontvangen de uitnodiging voor de conferentie via het SANTE Food Waste-team.

Meer nieuws

GMV
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder