18 & 19 juni 2024 Internationale conferentie ‘Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa’

GMV

2024, 05 mei

1 minuut lezen

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie ‘Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa’ organiseren bij CHV Noordkade Veghel. Dit evenement zal vertegenwoordigers van bedrijven, publieke en wetenschappelijke organisaties en de burgermaatschappij bijeenbrengen met hoge ambities om voedselverspilling tegen 2030 te halveren. De enige manier om SDG12.3 te bereiken, is door gezamenlijke inspanningen te versnellen om ons voedselsysteem te veranderen en voedselverspilling op alle niveaus in de voedselketen te elimineren.

Bekijk het volledig programma via: Samentegenvoedselverspilling.nl

Registratie
De conferentie is kosteloos, maar alleen op ‘uitnodiging’. Als u geïnteresseerd bent in deze conferentie, laat het dan weten via deze link.

Let op: leden van het Europese Platform voor Voedselverliezen en Voedselverspilling ontvangen de uitnodiging voor de conferentie via het SANTE Food Waste-team.

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Lees verder