VH Vertical Packaging

Klanttevredenheid staat centraal VH Vertical Packaging is opgericht in 1998, waarin werd gestart met het reviseren van gebruikte verticale verpakkingsmachines van topkwaliteit. De vraag naar nieuwe machines werd echter steeds groter. Met Velteko en Centurion verticale verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de behoefte van onze opdrachtgevers. Inmiddels is VH Vertical Packaging uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in de markt van verticale verpakkingsmachines voor de food- en non food industrie. Result with a smile! Het leveringsprogramma is op uitstekende wijze ingevuld en omvat o.a. nieuwe en gebruikte verticale verpakkingsmachines, doseringssystemen en benodigde randapparatuur. Daarnaast worden steeds vaker turnkey verpakkingslijnen ontwikkeld. Vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Weert bouwt, reviseert en onderhoudt VH Vertical Packaging verticale verpakkingsmachines. Met inmiddels honderden operationele installaties in binnen- en buitenland, wordt er alles aan gedaan om de meest veeleisende opdrachtgevers tevreden te stellen. Customer satisfaction is leading VH Vertical Packaging was established in 1998, which was started with overhauling of used vertical packaging machines of the highest quality. The demand for new machines, however, was getting bigger. With Velteko and Centurion vertical packaging machines is perfectly responsive to the need of our clients. Meanwhile, VH Vertical Packaging has become an indispensable player in the market of vertical packaging machines for the food and non-food industry. Result with a smile! The delivery program is excellent and includes new and used or refurbished vertical packaging machines, dosingsystems and necessary peripherals. The demand for Turnkey Projects is growing. From our well equipped main office and workshop in Weert VH Vertical Packaging builds, maintains and overhauls vertical packaging machines. With hundreds of operational installations in Benelux and worldwide, we make every effort to satisfy the most demanding customers.

Website

Sub-sector


Supply chain


Technology

Leden in het nieuws

Leden
Nieuws

03/02/2022

1 minuut lezen

Nieuws van de leden: De Klokslag

Digital Twins hebben voor machinebouwer De Klokslag de toekomst. Met simulatiesoftware van Siemens konden zij samen met industrieel automatiseerder GAIN en een storing in de productielijn van een klant oplossen zonder de productie te hoeven stilleggen.

Lees verder →
Leden
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Nieuwe innovatie’s X-ray technologie

GMV-lid Marel houdt zich bezig met duurzaamheid. In hun innovatiecentrum in Boxmeer gebruiken zij speciale Xray technologie en doen microbiologisch onderzoek als onderdeel van hun missie om biologische verontreiniging in primaire en secundaire processen te verminderen. Door innovatieve, eenvoudig te reinigen oplossingen te ontwerpen, proberen hun ingenieurs niet alleen voedselverontreiniging en -verspilling te verminderen, maar ook om de arbeid, het water en de energie die nodig zijn voor bediening en reiniging te minimaliseren.

Lees verder →
Leden
Nieuws

02/08/2021

1 minuut lezen

Op weg naar duurzame verpakkingen

'Minder, dunner en innovatiever' dat is de aanpak van GMV-lid Syntegon als het gaat om de (voedsel) verpakkingen van morgen. Samen met verpakkingsontwerpers, materiaalspecialisten en voedselproducenten zetten zij in op een transitie naar duurzaam verpakken. Lees meer over deze aanpak

Lees verder →