Tanis Food Tec

Dutch food equipment designer Tanis Food Tec (TFT) supplies high-quality, continuous process lines for bakery and confectionery products. Their expertise is the engineering of customised solutions for innovative product ideas. The full-automatic plants offer a range from ingredient weighing and preparation, premixing, tempering – crystallizing – plasticizing to aeration, depositing, coating, finishing and decoration. Sophisticated Cleaning in Place system can be integrated in all systems if necessary. All equipment is designed according to European EHEDG hygiene criteria of which group we are a member. TFT provides start-up and after-sales. Their test lab facility is available for product development.

Website

Sub-sector

bakery

convenience foods & beverages


Supply chain

processing


Technology

components

cooking

crystallization & aeration

drying

extruding & pelleting

mixing

weighting

Leden in het nieuws

Leden
Nieuws

31/03/2021

1 minuut lezen

Marel’s ambities richting een duurzame toekomst

Door innovatie kan het gebruik van schaarse hulpbronnen zoals water en energie worden verminderd en dierenwelzijn, voedselveiligheid en traceerbaarheid worden bevorderd. Met behulp van o.a. een 'sustainability innovation scorecard' zet GMV-lid Marel als wereldwijde leverancier van hoogtechnologische voedselverwerkingsoplossingen in op CO2-neutraliteit ruim voor 2050. 

Lees verder →
Leden
Nieuws

26/02/2021

1 minuut lezen

JBT zet in op een duurzamere en betere wereld

Hoe draag je als machinebouwer bij aan een betere en duurzamere wereld? Naast het ontwikkelen van slimme technologie om productie zo effectief mogelijk te maken en verspilling te minimaliseren zet GMV-lid JBT zich breder in om verduurzaming van de industrie mogelijk te maken. 

Lees verder →
Leden
Nieuws

29/01/2021

2 minuten lezen

Suikerbieten als duurzame energiebron voor de toekomst

Suikerbieten als duurzame energiebron voor de toekomst! GMV-lid bedrijf Bodec werkte aan de verdere optimalisatie van het zogenoemde Betaprocess, een innovatieve techniek waarmee suikerbieten rechtstreeks kunnen worden omgezet in o.a. bio-ethanol

Lees verder →