Young EFFoST Day 2019

11-11-2019

Rotterdam, The Netherlands

Op 11 november wordt de 2e editie van de Young EFFoST day georganiseerd in Rotterdam. Young Professionals werkzaam in en voor de voedselsector  (wetenschap, bedrijfsleven en start-ups) en specifiek ook van GMV-leden zijn van harte welkom. Het programma staat in het teken van het thema ‘Performing by Connecting’. Inspirerende presentaties, interactieve sessies en smakelijk eten zijn onderdeel van deze middag en avond.

Het event wordt in aanloop van de internationale EFFoST conferentie georganiseerd die dit jaar plaatsvindt van 12 t/tm 14 november in Rotterdam. De universiteit van Wageningen is dit jaar de host van deze internationale food science en technologie conferentie.

Programma Young EFFoST Day 2019 

14.00: Registratie
14.30: Opening door Niek Koning  – over de geschiedenis van ons voeselsysteem
15.15: Ontmoet je Europese collega
16.00: Van een innovatief idee naar een start-up – een aantal start-ups vertellen de ervaringen van hun reis
17.00: Netwerken met bezoekers van de internationale EFFoST conferentie
19.00: Diner met een 3MT pitch competitie

Is jouw Young Professional graag van de partij? Laat het ons weten via gmv@fme.nl

 

 

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder