Holland Meeting Point & Holland Seminar & Holland Network Cocktail – VIV Asia Bangkok

The Netherlands welcomes you at the VIV Asia, booth AP20 in the lobby!
GMV/FME organises a Holland Meeting Point & Business Lounge in collaboration with the Topsector Agri & Food during the VIV Asia from 15-17 March. This meeting point for Dutch and international companies is at booth number AP20 in the lobby.

With almost 900 international exhibitors, VIV Asia offers a unique selection, compromising global market leaders and regional as well as national Asian players of growing importance. Professionals active in the production of pig meat, poultry meat, eggs, fish and dairy all have numerous reasons to meet up in Bangkok. This year focus is on the Feed to Food concept. Feed to Food brings together supply and demand within the complete animal protein chain. The driver behind the chain concept is that animal feed and animal health are vital for meat quality and safety. VIV Asia will represent every step in the meat-, seafood and dairy production process

Furthermore, we would like to invite Dutch exhibitors and their business partners for the Holland Seminar and the Holland Network Cocktail on Wednesday 15 March. Please see the invitations including the registration links below:

Invitation Holland Seminar Asian Challenges Dutch Solutions
Invitation Holland Network Cocktail

We will be happy to see you!

 

 

 

 

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder