‘Wat zijn de belangrijkste trends binnen de food processing industrie en waar valt voor ondernemers de grootste innovatie winst te behalen?’
Op dinsdag 11 april van 15.30 tot 18.00uur zullen we ingaan op deze vraag tijdens een eerste editie van het Technology Cafe georganiseerd door GMV, ISPT, NPT en InnovatieLink bij Vitablend in Wolvega. Vitablend is een wereldspeler gespecialiseerd in ingrediënten voor verrijking (vitaminen en eiwitten), antioxidanten en oplossingen en concepten voor dieetvoeding.
Bekijk hier de uitnodigingsflyer.
Het programma voor deze middag is als volgt:
Kom je ook? Aanmelden kan via deze link.
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder