SIAL Canada

Van 2 – 4 mei, 2017 zal in Toronto de SIAL Canada voedingsmiddelenvakbeurs plaatsvinden waaraan een wereldwijd netwerk van professionals in de voedingsmiddelenbranche zal deelnemen.  SIAL CANADA heeft dit jaar de Europese Unie als eregast uitgenodigd onder leiding van Commissaris Phil Hogan samen met een bedrijvendelegatie van 60 deelnemers uit de EU.

Wat biedt SIAL aan Nederlandse bedrijven:

  • Gratis deelname EU paviljoen met product demonstratie
  • Gratis matchmaking
  • Netwerk receptie
  • Media exposure
  • Deelname CETA seminar

Mogelijkheid tot presenteren

EU is op zoek naar sprekers voor het paviljoen en seminars omtrent CETA/Food Safety etc. Indien u belangstelling heeft om te presenteren kunt u contact maken met Emily Hemmings: emily.hemmings@development-solutions.eu of Belen Castineira: belen@development-solutions.eu

INFORMATIE EN REGISTRATIE: https://ec.europa.eu/agriculture/events/commissioner-phil-hogan-official-visit-canada-1-452017_en

CONCEPT EU PROGRAMMA: https://ec.europa.eu/agriculture/sites/agriculture/files/events/2017/hogan-canada/agenda.pdf

ALGEMENE INFORMATIE SIAL CANADA: https://sialcanada.com/en/

 

Meer uit agenda

Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder
Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt.

Lees verder