Rondetafelsessie: Digitalisering – de kansen en bedreigingen

25-05-2021

WP Haton - Panningen

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen.

Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico’s waar je op moet letten?

Door het zelf te doen of uit te besteden? En hoe zorg je voor een veilige online omgeving (bij medewerkers thuis) en de juiste software om je organisatie future proof te maken?

Speciaal voor c-level managers van Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) organiseert GMV een interactieve sessie op dinsdag 25 mei vanaf 13.00uur voor max. 8 personen bij WP Haton in Panningen* om kennis te delen en elkaar te inspireren op dit onderwerp.

WP Haton is een specialist en innovatieve speler in de bakkerij equipment. Tijdens deze middag deelt Henk-Jan Snellink Managing Director van WP Haton graag zijn ervaringen en vragen met de aanwezigen en staat ook een kijkje in de keuken bij het bedrijf op het programma.

Ben je al actief aan de slag met digitalisering en spar je graag met andere machinebouwers over dit onderwerp? Meld je dan nu aan!

*met inachtneming van de op dat moment geldende COVID regels

 

Meer uit agenda

Agenda

17-06-2024

Fruit Tech Campus, Oudenhof 40, 4191 NW Geldermalsen

GMV Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering, exclusief voor GMV-leden.

Lees verder
Agenda

06-11-2024

Kas Meeting Eventlocatie, Woerden

Save The Date | Food Systems Safety Day 6 november 2024

Hét evenement voor machinebouwers in de foodindustrie op het gebied van hygiëne, (voedsel-)veiligheid en regelgeving!

Lees verder
Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder