Rondetafelsessie: Digitalisering – de kansen en bedreigingen

25-05-2021

WP Haton - Panningen

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen.

Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico’s waar je op moet letten?

Door het zelf te doen of uit te besteden? En hoe zorg je voor een veilige online omgeving (bij medewerkers thuis) en de juiste software om je organisatie future proof te maken?

Speciaal voor c-level managers van Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) organiseert GMV een interactieve sessie op dinsdag 25 mei vanaf 13.00uur voor max. 8 personen bij WP Haton in Panningen* om kennis te delen en elkaar te inspireren op dit onderwerp.

WP Haton is een specialist en innovatieve speler in de bakkerij equipment. Tijdens deze middag deelt Henk-Jan Snellink Managing Director van WP Haton graag zijn ervaringen en vragen met de aanwezigen en staat ook een kijkje in de keuken bij het bedrijf op het programma.

Ben je al actief aan de slag met digitalisering en spar je graag met andere machinebouwers over dit onderwerp? Meld je dan nu aan!

*met inachtneming van de op dat moment geldende COVID regels

 

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder