Rondetafelsessie: Digitalisering – de kansen en bedreigingen

25-05-2021

WP Haton - Panningen

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen.

Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico’s waar je op moet letten?

Door het zelf te doen of uit te besteden? En hoe zorg je voor een veilige online omgeving (bij medewerkers thuis) en de juiste software om je organisatie future proof te maken?

Speciaal voor c-level managers van Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) organiseert GMV een interactieve sessie op dinsdag 25 mei vanaf 13.00uur voor max. 8 personen bij WP Haton in Panningen* om kennis te delen en elkaar te inspireren op dit onderwerp.

WP Haton is een specialist en innovatieve speler in de bakkerij equipment. Tijdens deze middag deelt Henk-Jan Snellink Managing Director van WP Haton graag zijn ervaringen en vragen met de aanwezigen en staat ook een kijkje in de keuken bij het bedrijf op het programma.

Ben je al actief aan de slag met digitalisering en spar je graag met andere machinebouwers over dit onderwerp? Meld je dan nu aan!

*met inachtneming van de op dat moment geldende COVID regels

 

Meer uit agenda

Vitale en blije medewerkers vormen de kern van je organisatie en zijn een belangrijke ambassadeur om anderen tot jouw organisatie en de sector aan te trekken. Ben jij wel mensgericht genoeg? Sytze Westerhof Managing Director bij VDL Packaging en Frank Geerdink CEO bij Dutch Thermal Engineering (GMV-leden) delen hun aanpak en filosofie en vertellen wat de aandacht naar persoonlijke behoeften, doelstellingen en gedragingen van medewerkers hun organisaties heeft opgeleverd.

Lees verder
Agenda

22-04-2021

Online

Nederland Maakt: circulariteit

De wereld verandert en er is steeds meer oog voor duurzaamheid en circulariteit. Tijdens de tweede online editie van Nederland Maakt, hét ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie, staat het thema circulariteit centraal. Wat komt er op ons af op het gebied van wet- en regelgeving? En wat kan je concreet doen op het gebied van circulair ontwerpen? Meld je nu aan voor dit gratis webinar

Lees verder
Agenda

11-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verduurzaamt de sector’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verduurzaamt de sector' is één van de topics.

Lees verder