Rondetafelsessie: Digitalisering – de kansen en bedreigingen

25-05-2021

WP Haton - Panningen

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen.

Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico’s waar je op moet letten?

Door het zelf te doen of uit te besteden? En hoe zorg je voor een veilige online omgeving (bij medewerkers thuis) en de juiste software om je organisatie future proof te maken?

Speciaal voor c-level managers van Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) organiseert GMV een interactieve sessie op dinsdag 25 mei vanaf 13.00uur voor max. 8 personen bij WP Haton in Panningen* om kennis te delen en elkaar te inspireren op dit onderwerp.

WP Haton is een specialist en innovatieve speler in de bakkerij equipment. Tijdens deze middag deelt Henk-Jan Snellink Managing Director van WP Haton graag zijn ervaringen en vragen met de aanwezigen en staat ook een kijkje in de keuken bij het bedrijf op het programma.

Ben je al actief aan de slag met digitalisering en spar je graag met andere machinebouwers over dit onderwerp? Meld je dan nu aan!

*met inachtneming van de op dat moment geldende COVID regels

 

Meer uit agenda

Agenda

20-05-2021

Online

Fieldlab Fortissimo meets SAMEN

Het afgelopen jaar zijn asset-owners, OEM'ers en serviceproviders (GMV-leden) actief in de Agri & Food sector binnen Fieldlab Fortissimo samen aan de slag gegaan met het in kaart brengen van belangrijke innovatie maintenance vraagstukken. Hoe voer je rendabel Smart Maintenance toe? Op 20 mei wordt vanuit World Class Maintenance in samenwerking met GMV en FME een kijkje in de keuken georganiseerd bij Fieldlab SAMEN.

Lees verder

FME, FEDET en ENVAQUA organiseren een online TechTalk van 10.00 tot 12.00uur rondom de fascinerende en potentieel disruptieve plasmatechnologie. In de Agri & Food sector heeft deze technologie potentie voor toepassing.

Lees verder

Vitale en blije medewerkers vormen de kern van je organisatie en zijn een belangrijke ambassadeur om anderen tot jouw organisatie en de sector aan te trekken. Ben jij wel mensgericht genoeg? Sytze Westerhof Managing Director bij VDL Packaging en Frank Geerdink CEO bij Dutch Thermal Engineering (GMV-leden) delen hun aanpak en filosofie en vertellen wat de aandacht naar persoonlijke behoeften, doelstellingen en gedragingen van medewerkers hun organisaties heeft opgeleverd. Save the date!

Lees verder