PotatoEurope 2017 is de internationale beurs waar professionals uit de hele sector van uitgangsmateriaal tot makers en leveranciers van voedingsproducten en cross-sectorale bedrijven uit de toelevering samen komen en de laatste stand van hun producten en inzichten tonen. Deze beurs wordt elk jaar in een ander Europees land georganiseerd. In 2017 vindt de beurs plaats in Nederland, Emmeloord, op 13 en 14 september a.s.
Een perfect platform waar gedurende een aantal dagen de wereldspelers van de aardappelsector elkaar ontmoeten. Het thema van dit jaar is: Potatoes feed the world and meet te world.
Dit jaar zal er vanuit Nederland een Holland lounge (stand nummer B310) worden georganiseerd waar diverse activiteiten worden georganiseerd. De Holland Lounge is de plek waar Nederlandse bedrijven en andere internationale contacten elkaar kunnen ontmoeten.
Gedurende de beursweek worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals internationale seminars, presentatie van showcases en site visits.
Het (concept) programma zal er als volgt uitzien:
Dinsdag 12 september a.s. staan er field visits op het programma en op woensdag 13 september a.s. vindt er een netwerkreceptie plaats. Het definitieve programma volgt op korte termijn.
Meer informatie over de beurs en mogelijkheden tot het deelnemen met een individuele stand, vind je hier.
Meer informatie over de Holland lounge: FME Internationaal Ondernemen, internationaal@fme.nl of 079 3531 293.
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder