Nederland Maakt online

20-01-2020

Online

In navolging van het succes van de eerste Nederland Maakt (op 2 oktober 2019) organiseert NEVAT samen met een aantal branchepartners (FEDETGMVVNMI en FME) opnieuw een groots event in 2021. Tenminste, als de coronamaatregelen het toelaten. Als voorproefje, in aanloop naar de live editie, vindt een eerste online sessie van Nederland Maakt plaats op woensdag 20 januari 2021, 15.30 – 17.00 uur.

Thema

Centraal in deze sessie staat de rol van digitalisering tijdens en vooral na de corona-crisis. Diverse valkuilen, maar ook kansen zijn zichtbaar geworden nu we onverwachts met een pandemie zijn  geconfronteerd die de totale wereld op zijn kop heeft gezet. Het is tijd om wellicht ook anders naar de eigen organisatie te kijken; de dienstverlening, logistiek of het eigen product.

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken?

Karel Kraaijeveld van ECI Solutions en Rolf Bos van PriceWaterhouseCoopers zijn te gast en zullen het hebben over de ‘digital supply chain’.

Opzet

Dit online Nederland Maakt webinar is deels interactief en gericht op maakbedrijven (zoals GMV-leden). Denk mee of stel je vragen tijdens het afsluitend deel van de sessie. Geïnteresseerd? Neem gratis deel en schrijf je nu in! Je ontvangt dan tijdig de juiste link om te kunnen deelnemen.

Graag tot 20 januari!

Meer uit agenda

Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder
Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt.

Lees verder