Nederland Maakt online

20-01-2020

Online

In navolging van het succes van de eerste Nederland Maakt (op 2 oktober 2019) organiseert NEVAT samen met een aantal branchepartners (FEDETGMVVNMI en FME) opnieuw een groots event in 2021. Tenminste, als de coronamaatregelen het toelaten. Als voorproefje, in aanloop naar de live editie, vindt een eerste online sessie van Nederland Maakt plaats op woensdag 20 januari 2021, 15.30 – 17.00 uur.

Thema

Centraal in deze sessie staat de rol van digitalisering tijdens en vooral na de corona-crisis. Diverse valkuilen, maar ook kansen zijn zichtbaar geworden nu we onverwachts met een pandemie zijn  geconfronteerd die de totale wereld op zijn kop heeft gezet. Het is tijd om wellicht ook anders naar de eigen organisatie te kijken; de dienstverlening, logistiek of het eigen product.

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken?

Karel Kraaijeveld van ECI Solutions en Rolf Bos van PriceWaterhouseCoopers zijn te gast en zullen het hebben over de ‘digital supply chain’.

Opzet

Dit online Nederland Maakt webinar is deels interactief en gericht op maakbedrijven (zoals GMV-leden). Denk mee of stel je vragen tijdens het afsluitend deel van de sessie. Geïnteresseerd? Neem gratis deel en schrijf je nu in! Je ontvangt dan tijdig de juiste link om te kunnen deelnemen.

Graag tot 20 januari!

Meer uit agenda

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen. Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico's waar je op moet letten? GMV organiseert een kleinschalige roundtable bij WP Haton

Lees verder

Vitale en blije medewerkers vormen de kern van je organisatie en zijn een belangrijke ambassadeur om anderen tot jouw organisatie en de sector aan te trekken. Ben jij wel mensgericht genoeg? Sytze Westerhof Managing Director bij VDL Packaging en Frank Geerdink CEO bij Dutch Thermal Engineering (GMV-leden) delen hun aanpak en filosofie en vertellen wat de aandacht naar persoonlijke behoeften, doelstellingen en gedragingen van medewerkers hun organisaties heeft opgeleverd.

Lees verder
Agenda

22-04-2021

Online

Nederland Maakt: circulariteit

De wereld verandert en er is steeds meer oog voor duurzaamheid en circulariteit. Tijdens de tweede online editie van Nederland Maakt, hét ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie, staat het thema circulariteit centraal. Wat komt er op ons af op het gebied van wet- en regelgeving? En wat kan je concreet doen op het gebied van circulair ontwerpen? Meld je nu aan voor dit gratis webinar

Lees verder