Nederland Maakt online

20-01-2020

Online

In navolging van het succes van de eerste Nederland Maakt (op 2 oktober 2019) organiseert NEVAT samen met een aantal branchepartners (FEDETGMVVNMI en FME) opnieuw een groots event in 2021. Tenminste, als de coronamaatregelen het toelaten. Als voorproefje, in aanloop naar de live editie, vindt een eerste online sessie van Nederland Maakt plaats op woensdag 20 januari 2021, 15.30 – 17.00 uur.

Thema

Centraal in deze sessie staat de rol van digitalisering tijdens en vooral na de corona-crisis. Diverse valkuilen, maar ook kansen zijn zichtbaar geworden nu we onverwachts met een pandemie zijn  geconfronteerd die de totale wereld op zijn kop heeft gezet. Het is tijd om wellicht ook anders naar de eigen organisatie te kijken; de dienstverlening, logistiek of het eigen product.

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken?

Karel Kraaijeveld van ECI Solutions en Rolf Bos van PriceWaterhouseCoopers zijn te gast en zullen het hebben over de ‘digital supply chain’.

Opzet

Dit online Nederland Maakt webinar is deels interactief en gericht op maakbedrijven (zoals GMV-leden). Denk mee of stel je vragen tijdens het afsluitend deel van de sessie. Geïnteresseerd? Neem gratis deel en schrijf je nu in! Je ontvangt dan tijdig de juiste link om te kunnen deelnemen.

Graag tot 20 januari!

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder