Internationale Grüne Woche

17-01-2020 - 26-01-2020

Berlijn

In januari vindt de 85e editie van de Grüne Woche plaats. De “groene week” is een grote internationale landbouwbeurs in Berlijn die consumenten in direct contact brengt met producenten in zowel de landbouw, tuinbouw als voedingssector. Wil jij graag de Duitse markt betreden en de Duits consument leren kennen? Heb je al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijf je graag in contact met jouw klanten? Of bereid je graag je netwerk in de agro- en foodsector uit? Neem dan deel aan de Internationale Grüne Woche (IGW) van 17 tot en met 26 januari in Berlijn.

Holland Paviljoen – Farming the future
Nederland is aanwezig met een groot landenpaviljoen waarbij er nadrukkelijk aandacht is voor de beleidsthema’s van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Minister Carola Schouten opent het Holland Paviljoen. Haar werkbezoek ondersteunt de aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven.

Voor meer informatie over het Holland Paviljoen, de thema’s en de mogelijkheden om deel te nemen zie www.rvo.nl/grunewoche.

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder