Inspiratiesessie ketensamenwerking

22-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie op woensdagmiddag 22 september van 14.30 tot 17.30 uur met en bij QING, een high-tech ingenieursbureau met innovatieve engineers die de complexe problemen van vandaag oplossen met de technologie van morgen.

Verbindt de keten

Samenwerking is nodig om de complexe vraagstukken in de Agri & Food sector op de lossen. Verbindt de keten is daarom één van de GMV-pijlers in onze missie naar ‘gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren’.  Innovatieve bedrijven in de Agri & Food kloppen regelmatig aan met development vragen bij QING, vaak als machinebouwers geen passende beschikbare oplossingen hebben. Hoe kunnen wij als machinebouwers en technologie ontwikkelaars samenwerken om onze eindklanten beter van dienst te zijn? Tijdens deze inspiratiesessie gaan we hierover graag samen in gesprek. Bram de Vrught, businessmanager bij QING, zal daarbij ook de R&D aanpak van QING delen.

QING stelt zich voor

Wij zijn QING. Een dynamisch team van 80 inventieve engineers, consultants, projectmanagers en adviseurs. Vanuit een niet te stoppen nieuwsgierigheid leveren we innovatieve en duurzame oplossingen voor een groot aantal opdrachtgevers in agrifood en packaging. We vinden antwoorden door vragen te blijven stellen en helpen je met oplossingen die je verder brengen.

Nieuwsgierigheid zet de wereld in beweging. Uit nieuwsgierigheid ontstaan ideeën. Nieuwsgierigheid is altijd willen weten hoe en waarom. Antwoorden vinden door vragen te blijven stellen. Ontleden tot de kern en van daaruit nieuwe verbanden leggen. Verbanden die leiden tot inventieve oplossingen, die echte vooruitgang mogelijk maken.

Onze niet te stoppen nieuwsgierigheid is wat ons verbindt. Onze QINGs zijn ingenieus, inventief, en gepassioneerd nieuwsgierig. Klaar om jou vooruit te helpen.

Meer over onze aanpak: www.qing.nl/aanpak

Bram is Business Manager bij QING en inhoudelijk eindverantwoordelijk voor en betrokken bij R&D en innovatietrajecten bij onze opdrachtgevers in de agri, food en packaging. Hij kent als geen ander de uitdagingen in deze industrieën.

Meld je nu aan!

Agri & Food machinebouwers en technologie ontwikkelaars (GMV-leden) zijn van harte uitgenodigd bij QING in Arnhem. Op basis van de aanmeldingen kijken we naar een passende groepssamenstelling. Mis het niet en meld je snel aan!

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder

Tijdens de Solids Rotterdam gaan FME-GMV, One Planet Research Center & Siemens in gesprek over de `Digital Food Factory of the Future’. Wat kan de sector verwachten en waar moeten gebruikers wat mee? Tijdens de sessie wordt gesproken over de toekomstvisie, huidige ontwikkelingen en vervolgens de technische mogelijkheden op het gebied van digitalisering. GMV-leden kunnen zich gratis aanmelden

Lees verder