Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek…

22-09-2020

KAS Evenementenlocatie – Meet in Office in Woerden.

Innoveren en slim produceren met Mens & Techniek… Hoe pak je dat aan?

Vooroplopen in digitalisering van de food- en feed is cruciaal voor werkgelegenheid, toekomstige economische groei en een duurzame industrie. Innoveren en continue verbeteren is een must. Maar hoe pakken levensmiddelenbedrijven dat slim aan? Hoe balanceren de koplopers in de food en feed nu tussen technologische innovatie en aandacht voor mensen?

Op 22 september a.s. (13.30uur – 17.30 uur) organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie het SOL event ‘Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek’.

Marcel van Haren, directeur bij GMV en manager bij FME is één van de gastsprekers en zal vertellen over technische en technologische ontwikkelingen in onze sector. Andere gastsprekers die ook zullen ingaan op innoveren binnen organisaties zijn Henk Volberda en Alfred Bruin. Professor Henk Volberda van de Universiteit van Amsterdam zal presenteren over het belang van sociale innovatie als succesfactor voor innovatie binnen bedrijven. Alfred Bruin, CEO van Royal Steensma, richt zich op het belang van regionale samenwerking met collega bedrijven, overheden en onderwijs voor de instroom van nieuwe medewerkers.

GMV-leden (directieniveau, R&D, HR niveau) zijn ook van harte uitgenodigd om zich te laten inspireren die middag. Het event wordt afgesloten met een gezellige borrel in de Zuidkas!

Voor meer informatie over het programma zie de SOL website

Interesse? Meld je dan nu aan via j.boswinkel@sol-online.nl

 

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder