Vooroplopen in digitalisering van de food- en feed is cruciaal voor werkgelegenheid, toekomstige economische groei en een duurzame industrie. Innoveren en continue verbeteren is een must. Maar hoe pakken levensmiddelenbedrijven dat slim aan? Hoe balanceren de koplopers in de food en feed nu tussen technologische innovatie en aandacht voor mensen?
Op 22 september a.s. (13.30uur – 17.30 uur) organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie het SOL event ‘Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek’.
Marcel van Haren, directeur bij GMV en manager bij FME is één van de gastsprekers en zal vertellen over technische en technologische ontwikkelingen in onze sector. Andere gastsprekers die ook zullen ingaan op innoveren binnen organisaties zijn Henk Volberda en Alfred Bruin. Professor Henk Volberda van de Universiteit van Amsterdam zal presenteren over het belang van sociale innovatie als succesfactor voor innovatie binnen bedrijven. Alfred Bruin, CEO van Royal Steensma, richt zich op het belang van regionale samenwerking met collega bedrijven, overheden en onderwijs voor de instroom van nieuwe medewerkers.
GMV-leden (directieniveau, R&D, HR niveau) zijn ook van harte uitgenodigd om zich te laten inspireren die middag. Het event wordt afgesloten met een gezellige borrel in de Zuidkas!
Voor meer informatie over het programma zie de SOL website
Interesse? Meld je dan nu aan via j.boswinkel@sol-online.nl