Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek…

22-09-2020

KAS Evenementenlocatie – Meet in Office in Woerden.

Innoveren en slim produceren met Mens & Techniek… Hoe pak je dat aan?

Vooroplopen in digitalisering van de food- en feed is cruciaal voor werkgelegenheid, toekomstige economische groei en een duurzame industrie. Innoveren en continue verbeteren is een must. Maar hoe pakken levensmiddelenbedrijven dat slim aan? Hoe balanceren de koplopers in de food en feed nu tussen technologische innovatie en aandacht voor mensen?

Op 22 september a.s. (13.30uur – 17.30 uur) organiseert de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie het SOL event ‘Innoveren en Slim Produceren – met Mens & Techniek’.

Marcel van Haren, directeur bij GMV en manager bij FME is één van de gastsprekers en zal vertellen over technische en technologische ontwikkelingen in onze sector. Andere gastsprekers die ook zullen ingaan op innoveren binnen organisaties zijn Henk Volberda en Alfred Bruin. Professor Henk Volberda van de Universiteit van Amsterdam zal presenteren over het belang van sociale innovatie als succesfactor voor innovatie binnen bedrijven. Alfred Bruin, CEO van Royal Steensma, richt zich op het belang van regionale samenwerking met collega bedrijven, overheden en onderwijs voor de instroom van nieuwe medewerkers.

GMV-leden (directieniveau, R&D, HR niveau) zijn ook van harte uitgenodigd om zich te laten inspireren die middag. Het event wordt afgesloten met een gezellige borrel in de Zuidkas!

Voor meer informatie over het programma zie de SOL website

Interesse? Meld je dan nu aan via j.boswinkel@sol-online.nl

 

Meer uit agenda

Agenda

11-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verduurzaamt de sector’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verduurzaamt de sector' is één van de topics.

Lees verder
Agenda

02-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verbindt de keten’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verbindt de keten' is één van de topics.

Lees verder
Agenda

08-02-2021

Online

Kick-off Fieldlab Fortissimo

Binnen de Agri & Food sector liggen volop innovatiekansen rondom digitalisering, remote services en het optimaliseren van operatie en onderhoud van productielijnen en machines (assets). De coronacrisis heeft het belang van smart maintenance nog extra benadrukt. Via samenwerking kunnen deze kansen worden verzilverd en uiteindelijk zorgen voor snellere marktintroducties en een optimalere productie van grondstoffen en voeding.

Lees verder