IFFI Ingredients Event

Het tweejaarlijkse IFFI Ingredients Event vindt 3 november 2017 plaats op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Alle presentaties en discussies tijdens deze dag staan in het teken van transparantie binnen de thema’s Markets, Operations en Innovations.

GMV/FME-leden zijn van harte welkom om zich aan te melden voor deze dag die georganiseerd wordt door en voor professionals uit de Nederlandse voedings- en ingrediëntenindustrie – werkzaam in Commercie, Communicatie, Productie, Technologie en Innovatie.

Rosanne Hertzberger, auteur van het veelbesproken boek Ode aan de E-nummers zet u graag op scherp met haar controversiële visie op chemie en technologie in ons voedsel. Michiel Peereboom, cabaretier en voormalig presentator in TV-programma ‘De keuringsdienst van waarde’, zal sprekers en panels op zijn eigen wijze introduceren en uit de tent lokken.

Sprekers van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, MUD Jeans en de European Bioplastics Association en panels samengesteld uit NGO’s, voedingsproducenten en toeleveranciers, gaan samen met u op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • In welke mate moeten we onze producten en productieprocessen transparant maken om het vertrouwen van consumenten en ketenpartners te winnen en vast te houden?
  • Hoe kunnen we ons onderscheiden op het gebied van transparantie, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in een (wereld)markt die steeds complexer en grenzelozer wordt?

Het complete programma, een overzicht van de sprekers en het online registratieformulier vindt u op onze website.

GMV/FME-leden betalen € 180,– exclusief btw. Let op: Dit exclusieve symposium is toegankelijk voor maximaal 130 personen. Meld u dus snel aan!

Meer uit agenda

Agenda

13-04-2021

Online

VMT Food Process Update

VMT organiseert het online event Food Process Update met het thema: Het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren. Aan de ene kant wil en moet een bedrijf nieuwe producten naar de markt brengen. Aan de andere kant is er druk op productie om de bestaande producten zo efficiënt mogelijk te produceren. Hoe gaan teams met dit spanningsveld om? Wat zijn best practices en waar kan het beter? GMV-leden kunnen met 50% korting deelnemen

Lees verder
Agenda

11-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verduurzaamt de sector’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verduurzaamt de sector' is één van de topics.

Lees verder
Agenda

02-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verbindt de keten’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verbindt de keten' is één van de topics.

Lees verder