Het tweejaarlijkse IFFI Ingredients Event vindt 3 november 2017 plaats op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Alle presentaties en discussies tijdens deze dag staan in het teken van transparantie binnen de thema’s Markets, Operations en Innovations.
GMV/FME-leden zijn van harte welkom om zich aan te melden voor deze dag die georganiseerd wordt door en voor professionals uit de Nederlandse voedings- en ingrediëntenindustrie – werkzaam in Commercie, Communicatie, Productie, Technologie en Innovatie.
Rosanne Hertzberger, auteur van het veelbesproken boek Ode aan de E-nummers zet u graag op scherp met haar controversiële visie op chemie en technologie in ons voedsel. Michiel Peereboom, cabaretier en voormalig presentator in TV-programma ‘De keuringsdienst van waarde’, zal sprekers en panels op zijn eigen wijze introduceren en uit de tent lokken.
Sprekers van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, MUD Jeans en de European Bioplastics Association en panels samengesteld uit NGO’s, voedingsproducenten en toeleveranciers, gaan samen met u op zoek naar antwoorden op vragen als:
Het complete programma, een overzicht van de sprekers en het online registratieformulier vindt u op onze website.
GMV/FME-leden betalen € 180,– exclusief btw. Let op: Dit exclusieve symposium is toegankelijk voor maximaal 130 personen. Meld u dus snel aan!
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder